Catrice Celtica

29 januari 2014

Catrice Celtica Limited Edition


De nieuwe Limited Edition van (budget) drugstore merk Catrice. Wil je weten wat ik van deze collectie gekocht heb? Lees dan nu verder.

Na lang wachten heb ik eindelijk de collectie Celtica van Catrice gevonden. Sommige vestigingen zijn namelijk vrij laat met het plaatsen van de collectie. De zachte kleuren van deze collectie vielen gelijk op. Ik ben zelf lichtgetint en de kleuren van de collectie passen niet goed bij mijn huidskleur. Maar er was toch een nagellak die mijn aandacht trok. 

Catrice Celtica C01 Paralilac
De kleur is een lila met een zachte shimmer erdoorheen. Het aparte is dat de kleur in het licht veel lichter lijkt, dan in het donker. Vooral de shimmer is overdag beter zichtbaar. 


Mooi paars is niet lelijk, 10 ML , 36M houdbaar 

De kwast van de nagellak is redelijk breed en vol. Ik vind het fijn lakken, maar wees voorzichtig met de hoeveelheid die je aanbrengt. Want het kan gauw te dik op de nagels worden. Ik veeg teveel nagellak goed af bij de randen. Ik breng twee lagen aan en daaroverheen een topcoat.

Kwast
De nagellak droogt snel. Ik kan snel beginnen met een tweede laag aanbrengen. De kleur heeft gelijk een goede glans. Eigenlijk is een topcoat voor glans niet nodig bij deze nagellak. Ik vind een topcoat wel fijn, want met twee lagen topcoat blijft de nagellak langer zitten. 

Resultaat

 Voordelen: 

- Shimmer
- Glans
- Droogt snel
- Lakt fijn
- Aparte kleue
- Budgetproof

Nadelen: 

- Blijft niet lang zitten
- Glitter/Shimmer blijft zitten na verwijderen met nagellak remover

Al met al ben ik zeer tevreden over deze nagellak. Ik kan het echt aanbevelen. De kleur is apart en het is goed betaalbaar. De prijs is 1,99. Te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Heb jij deze kleur ook kunnen bemachtigen? Wat vind jij van de kleur? 


Tot de volgende keer. 


Liefs,


BettyBudget


1 opmerking