essence studio nails (high gloss)

31 januari 2014

  essence studio nails 

 better than 

  gel nails 

                                           
Essence top sealer (high gloss)
Mooie verzorgde nagels zijn net accessoires, ze maken een outfit af. Gel nagels zijn momenteel echt een hype. Overal zie ik Sensationails voorbij komen. Hierdoor werd ik geinspireerd om een budget nagellak te vinden die hetzelfde soort effect geeft. 


Achterkant top sealer, 10ML en 24M houdbaar


De essence studio nails is een top sealer (topcoat). Op de verpakking staat high gloss, voor extra glans. Eerst breng ik de gewenste kleur nagellak aan. Vervolgens laat ik die even drogen en daarna breng ik de topcoat aan. Het valt mij op dat de substantie vrij dik is. Daar moet je zeker op letten bij het lakken. Het lijkt een beetje op lijm, droogt snel en als je teveel aanbrengt, gaat het klonteren en zodoende ontstaan er bubbels op de nagel. 

Resultaat, Gel nails glans 
De ochtend erop heb ik weer een laag topcoat aangebracht. En voila, ik had gelijk een prachtige glans op mijn nagels. Mijn nagels voelen nu ook hard en stevig aan. Om dit te testen tik ik op mijn nagels en de lak voelt hard en stevig aan. 

Dunne kwast
Deze topcoat geeft het gelpolish effect, maar dan zonder lamp en gelpolish. Daarnaast voorkomt het chippen van de nagels en krassen op de nagels. De nagellak zou met deze topcoat langer moeten blijven zitten. 

Vandaag heb ik de top sealer vier dagen op de nagels zitten. Ik heb afgewassen en gepoetst. Het valt mij op dat mijn nagels niet chippen en er zitten ook geen krassen op. Daarnaast zit er nog steeds een glans op mijn nagels. Ik ben hier zo tevreden over. De prijs- en kwaliteitverhouding is echt goed. Dit product doet wat het beloofd. En daar gaat het tenslotte om. 

Deze topcoat is te koop bij Kruidvat, in het tweede Essence schap. De prijs is 2,59 en dat is het zeker waard. 


Ben jij ook bekend met deze topcoat? Zou jij het willen uitproberen?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 


6 opmerkingen

 1. Ik heb deze topcoat wel al 3 keer aangeschaft! Kon hem laatst niet meer in de schappen vinden en was bang dat hij uit het assortiment was. Maar tot mijn vreugde zag ik hem later weer in de schappen en heb er meteen maar weer 2 aangeschaft! Ik moet wel zeggen dat ik hem nu minder gebruik ivm de gelnails van nu (sensationail en essence at home die ik beide heb) maar dit is inderdaad een zeer goed alternatief voor als je geen gelnails set hebt! Of als je wat vaker wilt wisselen dan 2 weken! (Zolang blijven de meeste gelnails zitten) Het is een superfijn budgetproduct wat iedere nail "freak" wel in huis hoort te hebben!!! ;-) Lieve groetjes Mandy Ps welke kleur nagellak heb je hier gebruikt en van welk merk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Mandy Bos, leuke reactie. De nagellak is van het Merk Catrice, limited edition feather&pearls, naam: charlestons fame en deze is nu te koop voor 1 euro bij kruidvat.

   Verwijderen
 2. lijkt me een superfijn en handig lakje wil je misschien een keer een budget make up look maken ps ik hou van je site geweldig en ik kijk er elke dag op

  BeantwoordenVerwijderen