Make-up Monday: MAX Lipsticks

20 januari 2014


Het is vandaag weer - zoals jullie van mij gewend zijn, tijd voor Make-up Monday.

Eergisteren was ik bij de Action en van een volger had ik de tip gekregen om de MAX lipsticks te proberen. Ik liep bij de make-up en dacht dit is  mijn kans! Meenemen! Dat heb ik dus ook gedaan. Vandaag geef ik een korte review van de lipsticks. 

De lipsticks zitten per twee in een verpakking. Ik start met Roman Red en Cranberry.

Roman Red & Cranberry


Boven Roman Red & Onder Cranberry
De pigmentatie van de lipsticks is voor de prijs wel prima. Ik moet het drie keer swatchen om een normale dekking te krijgen. Ook op mijn binnenarm heb ik het drie keer geswatcht. Ik vind Roman Red qua kleur nogal roze. De Cranberry kleur is aanzienlijk lichter dan op het eerste gezicht oogt. Ik vind de ondertoon roze en niet bruin. Wel echt een mooie kleur.  Ze waren makkelijk aan te brengen en voelen redelijk zacht aan. Eenmaal op de lippen, komt er gelijk een poederige geur vrij. 

Ook heb ik de kleuren Dazzling Red en Dark Nude gekocht. Ik wou de kleuren vergelijken. Vooral Roman Red en Dazzling Red. Het viel me bij de swatches namelijk op dat de kleuren opvallend veel op elkaar lijken. Dazzling Red is een knalrode kleur, maar op de lippen en swatches heeft die een hele sterke roze ondertoon.

Dazzling Red & Dark Nude

Boven Dazzling Red & Onder Dark Nude


De lipsticks kosten 0.89 cent per twee. Ze zitten per twee in een verpakking. De verpakking mag in de winkel niet opengemaakt worden. Er zijn ook geen testers.

Let op: ze zijn drie maanden houdbaar. Dit staat op de achterkant van de verpakking. 

Voordeel:
 • Budget
 • Glans
 • Fijn om aan te brengen


Nadeel:
 • Sterke poederige geur
 • Roze ondertoon
 • Niet longlasting
 • Nasmaak

Ik zou de lipsticks zelf niet meer aanschaffen, omdat ik niet tegen de poederige geur kan. Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik het voor de prijs prima lipsticks vindt. De kleuren zijn leuk. De pigmentatie is voor de prijs ook prima. Als je niet gevoelig bent voor poederige geuren en je wilt een leuke budget lipstick, dan raad ik je deze zeker aan.

Tot volgende week maandag.

Liefs,

Betty Budget

9 opmerkingen

 1. Ik vind die geur ook niet echt een aanrader, daarnaast is ie ook erg zacht.. Doe mij maar een wat duurdere lipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren!! Ik heb nog geen lipsticks van de action

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja opzich prima kleuren. Wil je het gaan proberen?

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Voor de prijs is het prima. Ik ben wel kritisch wat lippenstift en poeders betreft. Ik zou zelf kiezen voor een ander budget variant, zoals essence

   Verwijderen
 4. Ik wil ze best proberen. Ja, ik was bij een vriendin en ik deed hot pink of zo op en die nasmaak ieuw!!!

  BeantwoordenVerwijderen