Mijn favoriete winkels

31 januari 2014

De retailwereld is aan het veranderen. Wij, jij en ik, als consument willen waar voor ons geld. Voor mij is elke euro, een euro. Daarom maak ik een lijstje van winkels die ik betaalbaar, trendy, modieus en praktisch vind. 

Allround

Action
Big Bazar 
Wibra
Kruidvat 

Deze winkels hebben een zeer breed assortiment. Er is zoveel te verkrijgen. Mode, kantoor, huishouden, verzorging, make-up en speelgoed. Er is altijd wel iets leuks te vinden en zeer betaalbaar. Meestal bezoek ik deze allround winkels voor huishoudelijke- en verzorgingsartikelen, maar eenmaal daar vind ik ook accessoires, eten en mode items ( bijv. beanies, leggings en topjes). 


Kleding & Accessoires

H&M

Ik zweer bij de basics van Hennes & Mauritz. Ik bestel ze vaak online als er aanbiedingen zijn. Als er geen aanbiedingen zijn, dan gebruik ik kortingscodes. De hemden, longsleeves en shirts gaan echt lang mee (mits je ze niet in de droger gooit). Ze zitten fijn en dienen als basis voor al mijn outfits. Het is makkelijk te combineren. Ik draag ze met leggings, jeans, shorts en rokken. Onder een blazer zijn ze ook ideaal. Ook gebruik ik ze voor op het werk. Heel multifunctioneel. Voor de kwaliteit is de prijs perfect. Vaak heeft H&M de basisc in de aanbieding, dus ik kan deze echt aanbevelen. 


New Look

De kracht van New Look is echt de schoenen en accessoires. Ik heb niet veel kleren van de New look. Wel heb ik ontzettend veel accesoires van de New Look. Deze accessoires zijn trendy, betaalbaar en lang houdbaar. Ze verkleuren pas na jaren. Sommige oorbellen heb ik al twee jaar en ze lijken zo goed als nieuw. New Look is ook de winkel waar ik zomersandelen(hakken) koop. Vooral de wedges vind ik fantastisch. Een minpunt is wel dat ze maat 36 niet vaak op voorraad hebben. Mocht je een liefde hebben voor accessoires, dan is New Look echt the place to be. Mega voordeel: ben je VIP bij V&D en spaar je airmiles? Je kan regelmatig voor twintig procent korting shoppen bij New Look shop in shop V&D. Ook kan je altijd Air Miles inwisselen of sparen. 
Meest gedragen accessoires van New Look

Primark

Wie kent de Primark niet? Je houdt van de Primark of je haat de Primark. Vaak is er geen middenweg. Ik hou ook van de Primark, maar ik kan me heel goed inhouden daar. Ik koop daar echt met mate. Anders kom ik zo aan een paar honderd euro. Dat is niet de bedoeling! Wat koop ik graag bij de Primark? Kettingen, HOME artikelen, Make-up of verzorgingsartikelen en blousjes. Dat was het eigenlijk. De schoenen van de Primark zijn geen succes voor mij. Ik vind ze supermooi, maar ze zitten niet fijn voor mij. Ik heb een paar kettingen van de Primark en die vind ik echt geweldig. 

Favoriete Primark ketting van het moment

Mango

De spijkerbroeken van de Mango zijn echt perfect. Vaak zijn deze broeken 29,95 en ze gaan echt lang mee. Mango is geen budget winkel, maar ze hebben ontzettend veel leuke betaalbare items. Ook de sale van de Mango is bijna perfect. Zoveel items die minimaal 50% afgeprijsd zijn. Ik was vroeger ontzettend dun en in die tijd was Mango mijn favoriete winkel. Al mijn spijkerbroeken kocht ik daar! Ze zaten perfect. 


Schoenen

Van Haren

Betaalbare goede schoenen vind ik best een lastig onderwerp. Van haren is abolsuut een uitschieter hierin. Het is overduidelijk dat Van Haren betaalbaar wilt blijven en toch trendy schoenen aanbieden. Ik vind niet alle schoenen leuk, maar gelukkig hebben ze genoeg keuze bij Van Haren.

New Look

Bij de New Look is er heel veel keus qua schoenen. Ze zijn betaalbaar en kwalitatief prima. 

Nelly.com

Online shoppen doe ik niet graag. Ik ben best ouderwets. Ik wil producten passen, voelen en ruiken (haha). Bij Nelly.com heb ik al twee keer schoenen besteld en het bevalt mij prima. Er zijn geen verzendkosten hieraan verbonden. Ze hebben trendy betaalbare schoenen. In de sale kocht ik voor het laatste prachtige pumps voor 18 euro. 

Pumps Callie van Nelly.com

Dit zijn eigenlijk de winkels die ik betaalbaar vind en met regelmaat bezoek. Ik ben ook fan van de ZARA, maar de prijsklasse ligt daar toch iets hoger. Eigenlijk ben ik iemand van de herhalingsaankopen. Ik ben zeer merktrouw en ga echt terug als ik tevreden ben. Deze winkels bezoek ik het meest en zo kan ik met regelmaat shoppen voor goede prijzen. 

Heb jij misschien nog een tip voor mij? Dan hoor ik dat graag. 


Wat zijn jouw favoriete winkels? 

Liefs ,

Betty 
Budget 


Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen