MINERAL blush, MAX Make up

30 januari 2014

Blush hoort echt bij mijn dagelijkse make-up routine. Ik ben lichtgetint en vooral in de winter, word ik echt bleek. Ik gebruik blush om een warme tint in mijn gezicht te brengen. De blushes die ik normaal gebruik zijn van het merk Mac Cosmetics. Daar ben ik heel tevreden over. Maar toch vind ik het interessant om blushes van andere merken uit te proberen. Bij de Action heb ik deze budget variant gevonden. Het is een mineral blush in de kleur, 860 Brown. 

De blush zit in een zwarte verpakking. Deze verpakking mag niet in de winkel opengemaakt worden, dus je kan deze ook niet swatchen. 
MAX MINERAL blush in verpakking
Deze kleur is de Brown en het is een warme kleur. Ideaal voor de winter. De kleur heeft een sterke roze ondertoon, maar op de wangen heeft het toch een mooie warme bruine gloed. 
MINERAL blush, 860 BROWN voorkant
Het doosje van de blush vind ik zelf erg handig. Hij is compact en praktisch. De onderkant van het doosje kan open en daar zit een spiegel en kwastje in. 

Spiegel en kwastje aan de onderkant
Achterkant, 6M houdbaar 
Inhoud, 4,3 gram
De blush is vrij poederig. Er zit geen shimmer doorheen. Ik vind deze blush behoorlijk matt.
 
Swatch, mooie warme kleur
De pigmentatie is echt boven verwachting. Vooral voor de prijs. Het is belangrijk dat je niet teveel blush op je gezicht aanbrengt, anders lijk je net een clown. Probeer het te doseren en goed uit te vegen met de kwast. (tip: gebruik een echte blush kwast, en het kleine kwastje eventueel om bij te werken)
Al met al ben ik tevreden over dit product. De blush bleef zeker acht uur lang zitten. Zelf ben ik ontzettend kritisch als het om blushes gaat. Maar de prijs-kwaliteitverhouding van deze is prima. Ik kan het zeker aanbevelen. Let wel op de houdbaarheid: 6 maanden. Dat is zeker niet lang voor een blush. 

Deze blush is ook verkrijgbaar in de kleur Rosewood. Deze blushes zijn verkrijgbaar bij de Action. Ze kosten 0.99. 

 Heb jij deze blush al? Wat vind jij ervan?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 


1 opmerking

  1. Ik ben niet zo van de blushes maar voor dit geld wil ik het wel eens proberen! ;-) I love the action! ;-) lieve groetjes Mandy

    BeantwoordenVerwijderen