Notes

28 januari 2014

Hi Girls,

I love ACTION.

Vandaag was ik even shoppen voor school. Ik zocht een klein en compact notitieboekje, die makkelijk in mijn schooltas past. Mijn ogen vielen op eentje van de Action en ik was gelijk verkocht. 

 Hardcover, trendy en compact
Sex and The City, New York! 

Waar gebruik ik het voor? Met name voor een dagindeling. Ik zal het even opsommen:

- Kerntaken scheiden van bijtaken
- To-do list van de dag opsommen
- Inhoud van huiswerk noteren
- Afvinken van behaalde/afgeronde taken
- Actielijst voor project 

Zijkant met band en lijntjes

Naast plannen vind ik organiseren zeer belangrijk.Vaak halen mensen deze twee dingen door elkaar. Dat begrijp ik ook wel. Maar mijn agenda is echt om te plannen en deadlines in te noteren. Het notitieboekje is een aanvulling op mijn agenda. Ik heb dagelijks een actielijst. Dat biedt niet alleen structuur, maar ook rust in mijn hoofd. Natuurlijk kan je een notitieboek ook voor andere doeleinden gebruiken. Dit mag je zelf helemaal invullen....


Voorkant New York Notitiboek

Thema: New York 
Grootte: A6
Prijs : 0,89 
Opmerking: Hardcover 
Binnenkant: Lijntjes 
Handig: Zwarte band 
Ik heb gekozen voor NY, omdat het echt een mooie kleurencontrast heeft. Ik hou echt van zwart en deze print. Het is chique en past overal bij. 

Wat vind jij ervan? Heb jij ook een notitieboek en waar gebruik je het voor?
Tot de volgende keer, 

Liefs,
Betty Budget 
Achterkant New York Notitieboek3 opmerkingen