OOTD: Outfit of the day

19 januari 2014

Flawless Black Look

Ik ben echt gek op deze look. Met zwart zit je qua outfit echt altijd goed. Het slankt af en je kan het talloos combineren. Mijn haar heb ik in een hoge knot. Wel een nonchalante, zonder haardonut. Zonnebril op, omdat de zon een beetje schijnt. Ik ben zo eigenlijk klaar om te gaan. Natuurlijk heb ik me (nieuwe) favoriete lipstick, Natural Beauty (07) van Essence op.

Veel liefs,
Betty Budget

 Jas: Zara Sale 
Legging: Mango
Top: Mango Sale 
Portemonnee: Michael Kors 
Bril: Ray ban Aviator
Schoen: Shoe Line, merk onbekend
Oorbel: New Look

1 opmerking

  1. Die jas en die schoenen vind ik echt heel mooi. Verder is ook wel heel de outfit mooi staat he ook weer erg goed!!!!!!! X ik moet zeggen: wat heb jij een leuke blog zeg. Mooi lat-out!!!! Ik heb nu al bijna 2 maanden een blog zou je het leuk vinden om hem ook eens te bekijken? Hier is de link: http://beautywithemke.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen