The Body Shop

30 januari 2014

Sale Shoppen bij The Body Shop

Shop at the Body Shop
Ik heb geshopt bij The Body Shop afgelopen week. Ik heb twee Body Butters gekocht en eentje ga ik nu reviewen.
Passion Fruit Body Butter
Laten we beginnen bij de geur, wat een heerlijke geur. Ik ben op Curacao geboren. Ik hou van tropische geuren, heerlijk. Op Curacao zijn zoveel bomen met heerlijke tropische vruchten. Deze Body Butter doet mij denken aan mijn vakanties op Curacao. Heerlijke passievruchten geur voor de zomer. Op Curacao drink ik altijd Smoothie Passion Fruit/Mango. Vandaar dat ik deze Body Butter niet kon laten staan. De geur is sterk aanwezig, dus je moet daar wel absoluut van houden.  


Deze Body Butter is lekker dik en vettig. Heel geschikt voor de droge huid. Daarnaast bevat het een passievrucht olie en ook dat voel ik aan op de huid. Mijn huid voelt gelijk zacht aan. 

Inhoud Body Butter 200 ML
Achterkant Body Butter 12M houdbaar

Voordelen:

- heerlijke geur
-hydraterend en voedend voor de droge huid
- gebruikersvriendelijk, gaat lang mee
- 12 M houdbaar 

Nadelen:

- niet geschikt voor de vettige huid 

Ik ben verliefd op deze Body Butter. Ik kan er niets anders van maken. Het is absoluut een aanrader. De prijs was 4,80 in de sale. Normaal 16,00 euro.  Het is een Limited Edition.Ben je ook fan van The Body Shop? Heb je deze Body Butter ook in je stash? Wat vind jij ervan?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty Budget

ps. vergeet niet een comment achter te laten. 

1 opmerking

  1. Hoi, ik heb deze inderdaad ook in mijn handen gehad maar heb toch voor 2 andere body butters gekozen! ;-) Ik heb de citroen (voor in de zomer om muggen tegen te houden ;-) ) en de almond body butters in de sale gekocht! €4,80 per stuk en inderddad normaal €16,- per stuk dus dat is nog eens leuk shoppen! Bij de almond body butter heb ik ook een douchegel gekocht voor €2,- Was in totaal dus iets van €11,- kwijt! Zo wil ik wel vaker naar TBS. ;-) lieve groetjes Mandy

    BeantwoordenVerwijderen