Welkom op BettyBudget

12 januari 2014

Hello,
Welkom!!!
De blog van Betty Budget is nu een feit. Deze blog heb ik als hobby naast mijn studie Small Business and Retailmanagement. Ik ben een echte funshopper. Ik vind het heerlijk om de modetrends bij te houden en deze zo goedkoop mogelijk verkrijgen. Meestal ben ik op de hoogte van alle acties, aanbiedingen en kortingen. Ook heb ik veel klantenkaarten en tegoedkaarten. Betty Budget bestaat nu zeven weken en ik ben gestart op Instagram onder de naam BettyBudgetNL. De onderwerpen die ik bespreek zijn mode, lifestyle, budget reviews en beauty. Mijn beroep is verkoopster in de cosmetica- en modebranche. Hieronder de eerste outfitpost van 2014:
Welkom en leuk dat jullie me volgen.

Veel liefs, Betty Budget Outfit:
Coat/Jas: Zara Sale, TRF 
Broek: New look, oude collectie
Shirt: Mango, basic
Clutch: $ 10 store op luchthaven Hato Curacao
Schoen: Primark, Chunky Boots
Ketting: Primark
Oorbel: New look
Bril: Ray Ban aviator 

3 opmerkingen

  1. leuk succes met je blog en dat maar veel lieve leuke budget lovende meiden deze blog komen lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ben benieuwd naar je artikelen. Volg je via Bloglovin en Instagram.

    BeantwoordenVerwijderen