A gift from a stranger: Supertrash Notebook

24 februari 2014

Vandaag weer een kort artikel. Fijne nieuwe week allemaal! Door de collectie van ( Supertrash ) ST die nu te koop is bij Albert Heijn werd ik ge├»nspireerd om het verhaal te vertellen over mijn Supertrash notebook! Een tijd terug was ik aan het winkelen in Arnhem met mijn vriend. En ik ging Supertrash schoenen passen. Ze zaten helaas niet als gegoten. Maar bij de kassa zag ik een mooie notebook met gouden letters liggen. Ik, uit nieuwsgierigheid wou natuurlijk weten of deze te koop was en zo ja, hoe duur! 


De verkoopster zei, bedoel je de notebook van ST? Die hebben we ooit gekregen bij een event en deze is hier sindsdien blijven liggen. Hij is niet te koop, maar je mag het hebben van mij! 


Ik was natuurlijk positief verrast! Want ik maak dat nog zelden mee. En wat ik zo mooi aan het verhaal vind, is dat ik haar gebaar nog mooier vind dan het notitieboekje!
 

De eerste idee├źn voor mijn blog heb ik in dit notitieboekje geschreven. Ik zie het als een teken <3. Simplicity, blijf de kleine dingen waarderen in het leven. Ik hou van budget, maar deze was gratis.. Dus mooier kon het die dag niet.


Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty

Budget 

2 opmerkingen

  1. Super gaaf cadeau! Ik vind de notitieboekjes bij de AH ook leuk, maar deze is wel specialer.

    BeantwoordenVerwijderen