essence: 10 heat wave blush **NEW**NEW**NEW**

28 februari 2014

essence 10. heat wave blush


Hello followers. Deze week gaan we nog even verder met essence producten. Vandaag is deze mooie blush aan de beurt. Is het geen plaatje? Ik vind de kleur zo caribisch mooi. Het doet me denken aan lente/zomer en zonvakanties. Wil jij een kort review lezen over deze blush? Lees dan nu verder. 


essence, WOW, blush up!

De blush is aan de linkerkant oranje van kleur en dit loopt over tot een warme roze kleur. De overgang is niet zichtbaar door het mooie ombre effect. 

Wat een plaatje...Ombre effect... 
Bij het swatchen voelde de blush heel zacht aan. Niet heel poederig. De pigmentatie vind ik persoonlijk redelijk. Omdat de blush een hele zachte structuur heeft, is het ook makkelijk afveegbaar. Het is met name de gloed die sterk aanwezig is. Op deze swatch komt duidelijk naar voren dat de blush een warme gloed heeft. Een voordeel is dat de blush geen shimmer effect heeft.
Swatch
10.heat wave, inhoud 8G en 12M houdbaar na eerste gebruik
Gisteren heb ik een essence make-up look gemaakt. Voor deze look had ik de blush gebruikt. Ook heb ik de essence, all about nude gebruikt (review morgen online), de make-up base en longlasting lipstick, 7 natural beauty. Dit was het resultaat. Ik had een mooie gloed op mijn wangen door de blush. Mijn make-up was rond zeven uur gedaan. Jammer genoeg zat de blush rond drie uur niet meer op mijn gezicht.  Dit heeft waarschijnlijk te maken met de pigmentatie en structuur van de blush. Zoals ik al aangaf, hij is heel makkelijk afveegbaar.


Warme gloed op mijn rechterwang. 

Voordelen:
-budget
-mooie warme gloed
- compacte verpakking 
- mooie lente/zomer kleur

Nadelen:
- blijft niet lang zitten
- makkelijk afveegbaar
- 2x aanbrengen voor een duidelijk resultaat 


Hopelijk hebben jullie iets aan deze review. In principe is de prijs-en kwaliteitverhouding prima. De blush is budgetproof en je kan het altijd bijwerken. Ik heb geen spijt van deze aankoop. Het is een mooie blush die een warme gloed geeft. 

De prijs van de blush is EUR 3,59 en is te koop bij Kruidvat of Trekpleister. 

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty 
Budget 

Geen opmerkingen

Een reactie posten