essence I love STAGE eyeshadow base

4 februari 2014

Oogschaduwbasis essence, I <3 STAGE


Waarvoor dient een oogschaduwbasis?


Het is de basis tussen de huid en de make-up. Hierdoor zal de make-up zich beter hechten aan de huid. Dit is bevorderend voor de langdurigheid van de oogschaduw op het oog. Daarnaast maakt het de oogschaduwlook intenser. 


Gebruik

De oogschaduwbasis heeft een applicator. Deze applicator voelt zacht aan. Ook is hij fijn in gebruik. Ik dep deze een paar keer op mijn oogleden. Daarna smeer ik het met mijn vinger uit. Vaak blijft er dan een lichte waas over. Maar deze is niet meer zichtbaar na het aanbrengen van de oogschaduw. 

Oogschaduwbasis en applicator 


Het product is zeer budgetvriendelijk. Hij gaat redelijk lang mee. In principe is een kleine hoeveelheid voldoende als oogschaduwbasis. Let wel op, het product is zes maanden houdbaar. Persoonlijk houd ik me daar strikt aan. Vooral als ik een product met regelmaat tot vaak gebruik. Binnenkort ga ik hier een paar mooie ooglooks mee maken.  Achterkant, 6M houdbaar , Inhoud 4ML

Voordelen:

- Makkelijk in gebruik
- Fijne applicator
- Compact 
- Goed smeerbaar 
- Oogschaduw blijft max. 6 uur goed zitten
- Het maakt de oogschaduw intenser 

Nadelen:

- Lichte waas na het uitsmeren

Al met al vind ik dit een goede oogschaduwbasis. Ik kan het zeker aanbevelen. Hij is te koop bij Kruidvat of Trekpleister. De prijs is 2,49.

Gebruik jij al een oogschaduwbasis? Zo ja, welke?

Tot de volgende keer,

Betty Budget 


9 opmerkingen

 1. het is niet mijn favoriet maar hij is wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is mijn every-dag basis. Gebruik hem altijd met veel plezier! Over de houdbaarheid maak ik me niet zo zorgen. Ik gebruik de mijne al bijna een jaar. Hij doet het nog prima en ruikt ook nog gewoon goed.

  PS: Ik kwam vandaag op je blog terecht. I like! Ik ga je volgen op Bloglovin. Daar kun je mij ook volgen.

  Gr AnnechiensBudgetBeauty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Annechien, bedankt voor je bericht! Leuk dat je me volgt, thanks!!

   Verwijderen
 3. Absoluut mijn favoriet! Gebruik hem dagelijks. Heb er al een aantal versleten. Een fijn budget product. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik merk dat ik de laatste tijd qua budget merken meer naar essence neig, dan naar catrice!

   Verwijderen
 4. Gedurende dag worden mijn oogleden vet. Heel irritant.
  Ik heb deze oogschaduwbasis ook gekocht. Ik vind het wel fijn. Maar ik zweer bij de oogschaduwbasis van Urban Decay Primer Potion. Jammer dat het niet meer verkrijgbaar is in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen