Essie, nails for Valentine 2014

14 februari 2014Essie, 61. russian roulette 


Essie staat in the picture deze week. Op Instagram zie ik overal essie nagellak voorbij komen, door de actie van Air Miles bij Etos. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan weet je het nu. Tot 16 februari, 999 Air Miles inwisselen voor essie nagellak bij Etos. Het kost dus 0 euro! Ik ben nu een paar jaar trouwe Air Miles spaarder. En bij het zien van deze actie, kon ik het niet weerstaan om snel een mooie essie kleur te kopen. 


Het was een moeilijke keuze, want essie heeft zoveel mooie kleuren. Vooral de roze kleuren zijn perfect, en laat dat nou net mijn lievelingskleur zijn. Maar omdat ik BettyBudget ben, ging ik een goede analyse maken. Dit seizoen zie ik superveel mooie budget roze nagellak kleuren voorbij komen. Helaas kan ik dat van de rode kleur niet zeggen. Over rood ben ik zeer kritisch. De kleur moet me aanspreken! 

Maar goed, ik was dus bij Etos en toen zag ik een prachtige rode kleur, genaamd russian roulette, een tikkeltje dramatisch, vrouwelijk, mysterieus en sexy. Het is DE rode kleur om te combineren met mijn MAC lipstick, Riri Woo.

Essie Nailpolish 61, Russian Roulette

Mooie dunne kwast

essie is echt een favoriet. De kwast lakt zo fijn <3, heel fijn. Het is niet vergelijkbaar met andere merken. Ik vind het uniek! Ook is de nagellak vrij dun, maar wel met de juiste dekking. Het is heel makkelijk om te lakken met essie en daarnaast droogt het snel op de nagels. En daar ben ik wel een voorstander van. 
Nails done for Valentine
De nagellak heeft een prachtige glans. Eigenlijk heb je na het lakken geen topcoat nodig. Hier heb ik wel een topcoat gebruikt voor extra glans.

Love this in combination with my Topshop rings
Deze kleur is klassiek, vrouwelijk en sexy. Ik kan het zeker aanbevelen

Wat vind jij van de kleur? Zou je zelf deze rode kleur kopen?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget

2 opmerkingen