ICI Paris 40% OFF lipstick/gloss

17 februari 2014

ACTIE** ACTIE**ACTIE** ACTIE**Het is weer zover! ICI PARIS heeft weer één van de mooiste acties. High-end lipsticks- en glosses te koop met 40% korting. 

Actie ICI PARIS van 17 februari tot 16 maart 


Mijn top 3:


Chanel no.44 La Diva


Roze is absoluut de kleur van dit seizoen. Chanel heeft in de rouge allure velvet lijn een prachtige roze kleur uitgebracht. Persoonlijk vind ik deze kleur geweldig bij de lichte huid. De lipstick is matte en langhoudend. Het droogt de lippen ook niet uit. Let wel op, de kleur is fel. 

No.44 La Diva

Clinique Chubby Stick, intense 


Ik ben zo dol op de Chubby sticks intense van Clinique. Het is moisturizing en dat voedt de lippen. Ook heeft het een mooie glans. De kleur plushest punch is absoluut mijn favoriet! Hou je van een mooie fucshia kleur met veel glans? Dan zou ik zeker voor deze chubby stick gaan! Daarnaast kan je de kleur ook intenser maken met een shinny gloss.
Clinique Chubby stick,intense 

Dior Addict Gloss


Mijn favoriete high-end merk voor lipgloss. Ik vind het subtiel op de lippen en het plakt niet. Ook blijft het redelijk lang zitten en de glans is zo intens. Qua kleur heb ik heel veel favorieten, maar de glans is naar mijn mening 9 van de 10 keer goed! En dat vind ik persoonlijk het belangrijkste. 

Dior Addict Gloss 2014


Natuurlijk hebben merken zoals Yves Saint Laurent en Lancôme ook prachtige lippenstiften in het assortiment. Het is maar waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ik adviseer wel om de kleur goed te swatchen voor aankoop. Let op de formule! Is het glans, matte, moisturizing, shine etc? Let ook op de pigmentatie van je lippen. Het heeft geen zin om een lippenstift te kopen die niet bij de pigmentatie van je lippen past. Laat de verkoopster de lippenstift schoonmaken en probeer het uit voor aankoop. Miskoop van een high-end merk komt je duur te staan.

Nou, dit waren mijn tips voor vandaag. Mocht je hier iets aan gehad hebben, dan mag je altijd een comment achterlaten! 

Ps, er loopt nu ook een NYX winactie! Zie vorige post! 

Veel liefs,

Tot de volgende keer,

Betty

Budget 

Bron: www.icparisxl.nl
Bron: www.chanel.com
Bron: www.clinique.com

Geen opmerkingen

Een reactie plaatsen