Kletsen & Inspiratie

23 februari 2014

A little bit of me... 


Vandaag een kort artikel met een paar weetjes over mij. De eerste keer dat ik Sex and The City keek was ik 14 jaar. Volgens mij bestaat SATC nu zo'n 13 jaar. Ik heb alle afleveringen zo'n 50 keer gezien. Ook heb ik een Sex and The City Box en beide films in huis. Sommigen vragen zich af waarom ik die serie zo geweldig vind en blijf kijken. Daar ga ik nu antwoord op geven. Het heeft allemaal te maken met inspiratie. 

Een dosis inspiratie heeft iedereen zo nu en dan denk ik wel nodig. Maar op mode gebied ben ik letterlijk "opgevoed" door Sex and The City. Trends, contrast van kleuren, diversiteit, materialen, designers, modellen, outfits en uiteraard SCHOENEN. Namen zoals Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Gucci, Dolce & Gabanna, Dior, Oscar de la Renta en Chanel horen in die serie tot de orde van de dag. Het zijn de voorlopers van inspiratie voor winkels in middensegmenten zoals ZARA. In principe worden veel van onze budget outfits gekopieerd van bekende designers. 

Wil je meer inspiratie? Lees dan nu verder.

Ten eerste koop/verzamel items die jouw aandacht trekken. 
Lees artikelen en boeken over onderwerpen die je daadwerkelijk interesseren. 
Kijk naar films en documentaires.
Reis naar steden in Europa en ontdek daar nieuwe dingen.
Surf op Youtube en zoek video's van bloggers uit Amerika en London.
Probeer niet te zijn zoals anderen, zoek inspiratie, maar blijft altijd jezelf. 

Home inspiration Dior plank

Dans is een passie van mij. Ik heb vroeger zelf ook gedanst. Maar ik vind het geweldig om naar ballet dansvoorstellingen te kijken. In dans zit heel veel hidden messages, passie en kracht. Het kaartje hierboven heb ik ooit gekocht bij een bloemenwinkel in Nijmegen. Deze heb ik nu op me Dior inspiratie plank staan met een vaasje, Dior tasje en schelpjes(action). Als ik hiernaar kijk, dan krijg ik vanzelf nieuwe ideeën. Het vaasje heb ik versierd met een Dior lint die ik ooit gekregen heb bij een aankoop.
Chanel inspiratie plank

Volg je mij op Instagram? Dan heb je deze foto vast voorbij zien komen. Ik kreeg voor valentijnsdag een mooie lipstick cadeau van Chanel. En ik vind de Chanel tasjes echt geweldig. Ik heb het tasje gelijk een plek gegeven bij mijn Vogue bladen en Bydanie boek. Vogue is echt een bron van inspiratie voor mij. Er is zoveel high fashion, kleur, professionaliteit en passie terug te vinden in het blad. Het doet me denken aan Carrie's (sex and the city) eerste werkdag bij Vogue. Danie Bles heb ik heel veel respect voor. Vooral omdat ik vind dat zij haar eigen stijl heel erg trouw is, Bohemain stijl. Ik heb Danie vorig jaar "ontmoet" bij de Vintage Sale in Amsterdam. Zij was toen heel vriendelijk bij de kassa.

Geslaagd bij Vintage Sale 

Heb jij nog plek over in je woning? Bij Ikea en Action hebben ze mooie planken die je aan de muur kan vastmaken. Misschien heb je nog een plank over op de boekenkast. Maak een  plank of decoratie aan de wand voor jezelf. Zet daar inspirerende dingen op en geniet van het uitzicht. Je krijgt daar echt nieuwe ideeën van. Nu kennen jullie mij een beetje beter.

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty

Budget 

PS. er loopt nog een winactie van NYX butter gloss. Doe jij al mee? Klik: WINACTIE NYX BUTTER GLOSS

4 opmerkingen

 1. Blij dat er nog iemand is die iedere aflevering van SATC van voor tot achter en andersom kent.. We zijn dezelfde leeftijd, dus ook ik ben ermee 'opgegroeid' en heb er nog aardig wat dingen van geleerd! �� xx Roxanne p.s. Loveeee dat blauwe jasje op de foto! ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahha, yes!! love it....thanks, die is van mango van twee jaar terug denk ik..ben er nog steeds blij mee hihi

   Verwijderen
 2. Superleuke fotos! Ik woon in beuningen, dichtbij nijmegen haha:P Leuke blog heb je!
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥

  BeantwoordenVerwijderen