Kruidvat, Maybelline 1+1 gratis

19 februari 2014

Kruidvat, Maybelline 1+1 Gratis

Yes, please 


Deze week is er een super actie bij Kruidvat. Ik vind deze acties echt te gek. Kwalitatieve drugstore merken voor de helft van de prijs. Zo wordt het bij de kassa berekend als 50 % korting. Zo'n actie is handig en budgetproof, maar misschien is het leuk om een paar tips te geven over artikelen waar ik zeer tevreden over ben van Maybelline. 

Wil je weten welke artikelen dat zijn? Lees dan snel verder. 

ACTIE!


Lipstick: 

De colorsensational lijn van Maybelline zijn echt favorieten. Zelf heb ik onlangs de 902, Fucshia Flash gekocht met 50% korting bij Etos. Deze actie is inmiddels al afgelopen, maar gelukkig heeft Kruidvat de actie sinds maandag ingevoerd. Ik heb EUR 5,90 voor de lipstick betaald. Overigens vind ik de kleur een goede dupe van Mac, Candy Yum Yum. Deze week zal ik hier nog een review over schrijven.
Maybelline, 902 Fucshia Flash 

Oogschaduw:


Color Tattoo, de color tattoo cream eyeshadows van Maybelline zijn erg populair. Deze zijn in diverse gangbare kleuren te koop. De eyeshadows kunnen prima als basis voor een mooie ooglook en zijn makkelijk met de vingers aan te brengen. 

Color Tattoo 24H Cream eyeshadow


Nagellak:


And last but not least, Color Show nagellak van Maybelline. Met name de nieuwe collectie genaamd, Street Art. Aparte prints met een mooie effect. Natuurlijk heeft Maybelline ook de basis Color Show collectie en daar zitten ook mooie kleuren tussen. (Zelf heb ik laatst Pink Boom gekocht) Ook is er nagellak met glitter effect. De keuze ligt geheel bij je eigen voorkeur. 

Color Show Street Art, Blue Beats

Dit was weer mijn top drie. Heb jij misschien nog een tip voor mij? Gebruik jij een product van Maybelline die ik echt moet uitproberen? Laat het achter in de comments.


Veel shopplezier,

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty 

Budget 

ps, er loopt nog een winactie van NYX butter glos  Wil je deelnemen? Kijk dan naar mijn vorige post. 

1 opmerking

  1. Ik heb nog voor het schap gestaan, maar niks mee genomen. Misschien dat ik toch nog 2 lipsticks ga halen.....

    BeantwoordenVerwijderen