M.A.C **Girl About Town**

26 februari 2014


NEW IN: M.A.C Lipstick 

GIRL ABOUT TOWN
IN LOVE: M.A.C is absoluut een favoriete merk van mij. Mijn eerste M.A.C lipstick is de Riri Woo en deze is van een matt formule. Zelf heb ik last van droge lippen, daarom koos ik deze keer voor een amplified creme lipstick.  Deze formule is zachter/romiger en trekt goed in de lippen. De kleur is fucschia roze met een berry ondertoon. 


Swatch


Op de swatch is  zichtbaar hoe intens de kleur is. Goed gepigmenteerd met een subtiele shine. De lipstick is goed smeerbaar. Ik ben erg blij met deze formule. Het droogt de lippen absoluut niet uit. De kleur kan nog intenser gemaakt worden met lippotlood. Ook kan er een gloss overheen voor extra shine. Je kan hiermee alle kanten op. Zelf gebruik ik consealer op de lippen. 

Love this colour 

De kleur met berry ondertoon


Ik ben erg blij met deze aankoop. Het is een formule (amplified creme) en kleur van M.A.C die ik alle lipstick liefhebbers kan aanbevelen. De lipstick is te koop bij de Bijenkorf, Douglas of M.A.C stores voor EUR 18,50Me & Girl about Town


Wat vind jij van de kleur? 

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget

PS, er loopt nog een winactie van NYX Butter Gloss, klik hier: WINACTIE NYX Butter Gloss

4 opmerkingen

 1. Ohhh hij is echt prachtig!! Ik volgde je al op instagram, en nu ook op bloglovin want je blog is echt onwijs leuk!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superbedankt Rosanne, heel leuk! Ik herken je van Instagram ja! Super kleurtje he, ben er ook echt blij mee!

   Verwijderen