Mijn favoriete budget make-up merken

1 februari 2014

Essence & Max 
Vandaag een artikel met budgetvriendelijke make-up. Bij de drogisterij zijn diverse drugstore merken te vinden. Het prijsniveau is redelijk groot. Er zijn huismerken, budget merken en ook nog de merken zoals L'oreal, Bourjois, Max Factor & Maybeline. Dit artikel gaat voornamelijk over de budget- en huismerken. Hier volgt een lijst van merken die ik in me make-up stash heb en zeer tevreden over ben. HEMA

Ik vind de lipsticks van Hema echt heel erg fijn. Ook de nagellak ben ik zeer over te spreken. Hema heeft haar make-up en beauty afdeling aanzienlijk uitgebreid en veel producten zijn van goede prijs- en kwaliteitverhouding. Bij  Hema is o.a. ook Brush Cleanser, Facewash, kwasten en wimperkrullers te verkrijgen. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de beauty producten van Hema. Hema is dus absoluut een aanrader. Ook op enkele stations heeft Hema beautyproducten, mocht je onderweg nog snel een beautyproduct willen scoren. Tip: ook online verkrijgbaar op www.hema.nl 


Essence 

Het merk Essence is te koop bij Kruidvat of Trekpleister. Kruidvat heeft ook tweede schappen van essence. Het merk is echt goed betaalbaar en veel producten zijn echt goed. Ik gebruik o.a. nagellak ( aanrader, top sealer), lipgloss, lipcreams en lipsticks van Essence. Vooral de longlasting lipstick, nummer 07 Natural Beauty is echt een aanrader. Deze kleur past bij veel make-up looks. Prima voor dagelijks gebruik. Het assortiment van Essence is vrij breed. BB creams, concealer ( ook een aanrader), nagellak, lipgloss, lipsticks, kwasten, oog- en lippotloden, bronzers, poeders, primer en oogschaduwpalleten, etc. Echt zoveel keuze en zeer betaalbaar. Essence heeft in sommige Kruidvat vestigingen een tweede schap en in dat schap ligt nog meer leuks! Ik kan dit merk echt aanbevelen. Ps. er zijn regelmatig Limited Editions met superleuke thema's. 

Catrice
Het merk Catrice is te koop bij Kruidvat of Trekpleister. Dit merk is echt een favoriet geworden. Ik gebruik o.a. de Sun Glow bronzer van Catrice. Ook heb ik diverse nagellakjes van dit merk. Er is veel keus en echt betaalbaar. Make-up liefhebbers kennen waarschijnlijk ook de Nude pallete van Catrice, qua pigmentatie is die niet super, maar toch wel handig voor dagelijks gebruik. Ook heeft Catrice een geweldige EyeBrow set, die kan ik echt aanbevelen. Heb je de eye highlighter pen van Catrice al ontdekt? Echt GENIAAL! Ik koop regelmatig producten uit de Limited Editions van Catrice. Die zijn toch aparter en daar hou ik wel van. 


Max make-up 

Bij de Action wordt Max make-up verkocht. Ik ben absoluut fan van de blush in de kleur Brown. Dit is echt een aanrader. Hier heb ik ook een artikel over geschreven. 


Etos huismerk

Etos heeft eigen make-up in het assortiment. Ook hebben ze regelmatig acties. Ik vind de baked blushes en nagellak goed. Ook de oogpotloden zijn prima. Ik gebruik nu de nagellak remover van Etos, en die bevalt goed. Ik vind het echt handig dat Etos op bijna alle stations te vinden is. 


Essence, Catrice, H&M, Max

H&M

Last but not least, H&M. H&M heeft prima beautyproducten. Potloden, lipsticks, nagellak, blushes, lipgloss, poeders ed. Maar ze hebben ook wimperkrullers, kwasten en sponsjes.  H&M is trendy en per seizoen zijn diverse kleuren verkrijgbaar. Ik gebruik regelmatig de eyebrow pencil van H&M. Ook heeft H&M leuke setjes. Bijvoorbeeld een lipgloss met bijpassende nagellak. Zeker de moeite waard om een keer te kijken! Tip: ook online verkrijgbaar op www.hm.com

2 opmerkingen

  1. Catrice is mijn favoriete budget merk. H&M natuurlijk ook. Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja haha, gelukkig zijn er goede budget merken!

    BeantwoordenVerwijderen