***NEW*** CATRICE: MADE TO STAY SMOOTHING LIP POLISH

10 februari 2014


Mission PINKpossible

060 Mission PINKpossible
Say Hello to my new PINK baby, and really, I love her....


Een paar weken wist ik al dat Catrice deze lip polish ging uitbrengen. Natuurlijk had ik geen idee hoe het product mij zou bevallen. In het assortiment zitten zes kleuren. Maar natuurlijk kies ik voor PINK <3. De kleur is echt knalroze. Het is een lipcream met een mooie glans. 

Inhoud 6ML en 12M houdbaar, Applicator en Swatch
Hoe leuk is deze applicator? Gewoon knalroze! I LOVE IT. De applicator bevat aan de bovenkant een zachte kwast. Het brengt makkelijk aan op de lippen. Ik voelde bij het aanbrengen gelijk dat het opdroogt. Hierdoor blijft de lip polish ook langer zitten. Denk aan het effect van een matte lippenstift. En toch is het niet matterend, maar glanzend. Aan mijn enthousiasme te lezen, is het wel duidelijk dat ik erg dol ben op dit product. Tot tweemaal toe aangebracht op de lippen en het bleef minimaal vijf uur zitten. Dat vind ik netjes, het belooft acht uur, maar helaas was dat bij mij niet het geval. 

De kleuren waarin de lip polishes nog verkrijgbaar zijn:

010 Rose-wood if she could
020 Jen & Berry's
030 Strawberry's Secret
040 Let's Red Loud
050 Megan Fucschia 
060 MissionPINKpossible
De kleurenVoordelen: 

- blijft lang op de lippen zitten
- goede prijs- en kwaliteitverhouding
- glans
- fijne applicator 

Nadelen:
- blijft geen acht uur zitten, zoals op de verpakking

De lip polishes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,99. Het is de prijs absoluut waard. Maak de kleur intenser door lip pencil te gebruiken die matcht met de kleur. 

Heb jij al iets kunnen scoren van de nieuwe collectie van Catrice? Of heb jij de lip polish al? Ben benieuwd naar jouw mening erover.

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget

2 opmerkingen

  1. Ik heb ook al een aantal producten uit het vernieuwde assortiment van Catrice. Ben vooral heel blij met de anti-red base. Daar heb ik al een review over geschreven. Deze lip polishes heb ik eerst laten liggen. Maar ga ik zeker in de toekomst nog aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wacht al lang op een review van deze lipkleuren van Catrice. ik vind het echtn iet erg dat hij geen 8 uur blijft zitten voor mij is 5 uur ook oke :p

    BeantwoordenVerwijderen