NEW IN/Shoplog, America & Netherlands

20 februari 2014

**NAKED2**NYX**

BIG LOVE


**ESSENCE**

essenceLOVE, all about nude & love me
Een mini-shoplog met een paar producten uit Amerika en Nederland. Zo blij met het Naked2 palette, totally in LOVE. Hiermee wil ik echt mooie looks gaan maken. De kleuren zijn prachtig.
Ook heb ik de NYX butter gloss uit Amerika, deze zijn nu wel verkrijgbaar bij Douglas, maar in Amerika zijn ze net iets goedkoper. Dus daar ben ik als budgetnista wel heel blij om. PS, ik heb nu een winactie lopen van de NYX butter gloss, meer info: klik Winactie NYX butter gloss 


In Nederland heb ik het essence, all about nude palette kunnen verkrijgen. En daar ben ik heel blij om, want ik hoor dat deze overal (tijdelijk) uitverkocht is. Het ironie ervan is dat een vriendin toevallig de laatste uit het schap had gekocht, terwijl ik ziek in bed lag. Dus geen moeite hoeven doen om dit mooie palette te verkrijgen. Thanks, Marloes. De kleur, 'love me'( longlasting lipstick) van essence is ook binnen. Genoeg leuke producten voor reviews en make-up looks. 


Wat heb jij de afgelopen tijd gekocht? En ben je er blij mee?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty Budget  

2 opmerkingen

  1. Super gave nieuwe make -up spullen heb je binnen gekregen. Bij de palette zijn echt <3! Kijk uit naar je reviews.
    Ik hoop dat je alweer wat beter bent en ik laat het je weten als de Essence palette weer in de schappen liggen in Nijmegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben ook heel benieuwd naar de looks met het Naked2 palette. Ik wacht nog steeds om mijn replica.. Hoop dat hij mij gaat bevallen.. (beterschap, mocht dat nog van toepassing zijn)

    BeantwoordenVerwijderen