Review: Favourites CATRICE NEW collection

7 februari 2014

 57 Karl Says Tres Chic en 06 Call Me Princess (Crushed Crystal)


Het is weer tijd voor de spring/summer 2014 collecties. Ook Catrice doet hier uiteraard aan mee. Ik ben gelijk op zoek gegaan naar de nieuwe collectie en vond deze twee prachtige nagellakken. Het was liefde op het eerste gezicht. 

De roze kleur, -57 Karl Says Tres Chic is een subtiele zachte roze kleur. Deze nagellak heeft een goede dekking. 


06 Call Me Princess 
De Crushed Crystals van Catrice zijn nu al een succes. Wat een prachtig collectie. Het geeft een zand effect met een prachtige glans eroverheen. Deze kleur vind ik het allermooiste van de collectie. De kleur is roze met een gouden glinster erdoorheen. De dekking is perfect en het lakt heel fijn. 


Combinatie van 57 Karl Says Tres Chic en 06 Call Me Princess
Ik vind dit een prachtige combinatie. Het is subtiel, chique en meer dan geschikt voor de lente. Het kan zowel bij casual en chique gelegenheden. 


Resultaat 
Ik ben zeer tevreden over deze nagellakjes. Het zijn prachtige kleuren. De prijzen zijn 57 Karl Says Tres Chic 2,99 en 06 Call Me Princess (Crushed Crystal) 3,39. Ze zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van de kleuren? Heb jij al iets gekocht van de nieuwe collectie?

Tot de volgende keer <3

Liefs,

Betty
Budget 

2 opmerkingen

  1. Reacties
    1. Goede combinatie. Ik heb Call Me Princess ook. Ga zeker eens proberen om jouw combinatie te maken

      Verwijderen