Shoplog Primark, Eindhoven

9 februari 2014


Van de week was ik snel naar de Primark. Ik wou de nieuwe collectie zien en een paar items voor de lente kopen. Ik zag gelijk allemaal leuke dingen. Maar hoe shop ik bij de Primark? Ten eerste vind ik het belangrijk dat de Primark goedkoop blijft. Als je drie tassen vult met allemaal items die je eigenlijk niet draagt of nodig hebt, dan komt het je gauw duur te staan. Daarom leg ik van tevoren vast wat ik wel of niet wil hebben en hoeveel mijn budget ongeveer is. 

Wil je weten wat ik allemaal gekocht heb?
Duffle/Bucket Bag, 7 euro 
Ik was al heel lang op zoek naar een zwarte betaalbare bucket/duffle bag. En toen ik deze zag, wist ik het gelijk, KOPEN.. Het was liefde op het eerste gezicht. Qua grootte is die perfect. Mijn portemonnee, make-up tas en notitieboekje passen erin. Ideaal voor bij het shoppen en wanneer ik geen zin heb in een grote tas. De tas heeft een lange verstelbare hengsel. Aan de voorkant trek je aan de twee touwen en zo maak je de tas dicht met een strik. I'm HAPPY! ps, outfitpost volgt!
Oorbellen/Earrings
 Daarna liep ik gelijk door naar de accessoires afdeling. Daar vond ik deze schatjes voor de lente/zomer periode. Ik ben dol op oorbellen van deze grootte. Ze zijn draagbaar voor alle gelegenheden. School, werk, dineren en stappen. Voor de prijs kon ik ze niet laten liggen. Ik nam deze drie mee. Bloemen, piramiden en cirkels zijn nu echt hot!


Beauty: spiegel 1,50 en glas nagelvijl 1,50.

Bij de Primark moet ik altijd de beauty afdeling opzoeken. Deze keer heb ik toevallig geen make-up doekjes meegenomen. Maar ik vond wel een lichtroze blush, waar ik heel benieuwd naar ben. Hier ga ik nog een review over schrijven. De blush kost 3 euro. Valt het trouwens al op dat ik dol ben op roze? Uhh,, vast wel... Maar goed snel verder.. Op advies van een follower, heb ik een glas nagelvijl gekocht. Deze met een roze achterkant waar strass stenen op zitten! Wederom, erg leuk! And last but not least, een nieuwe spiegel. Ik was al heel tevreden over deze spiegel en kocht hem nu in de roze kleur. 
My Sweet Pink bag, 12 euro
Tadaaa, ontmoet mijn nieuwe beste vriendin. De tas is heel lichtroze. En ik hou van deze kleur. Een paar jaar terug had ik een blazer in dezelfde kleur van de H&M, helaas pastte die niet meer, maar heb die blazer zo vaak aangehad. Toen ik deze tas zag, ging er gelijk een lampje branden. Mooie kleur en prima  voor school. Maar de tas heeft ook iets chique. Je moet gewoon weten hoe je het combineert  Ik heb genoeg accessoires die hierbij passen. Dus laat de zon nu maar komen.


En als laatste, last but not least. Wie kent die truc van de Primark bij de kassa? En ja hoor, ik trap er altijd in. 
Love me some VANILLADeze Vanilla kaars keek mij aan bij de kassa. Ik keek terug en zag dat die maar 1 euro kost. Meenemen!! Ik hou, hou, hou van VANILLA kaarsen <3 


Dit waren weer mijn aankopen bij de Primark. Herken jij deze items? Wat vind jij nu van de huidige collectie?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget

10 opmerkingen