The 90's Trend...Ready are not, they are here!

25 februari 2014

FASHION TREND


De nieuwe collecties stromen de winkels binnen. Wekelijks houd ik die ook in de gaten. Grote winkelketens zoals ZARA, H&M en New Look zijn trendy en bieden altijd de laatste mode aan. Vandaag ontdekte ik een trend, the 90's. De bekende tuinpak is terug. Ik ga gelijk terug in de tijd. Ik schat dat ik zo'n vijftien jaar geleden een tuinpak had. En die bomberjacks, oh my! Is Nederland hier wel klaar voor? Ben jij hier eigenlijk wel klaar voor? Heb je de feeling om weer een tuinpak, scrunchie, bomberjack of blokhakken te dragen? 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de high waisted broek heb besteld. En in mijn Primark shoplog, kan je zien dat ik een leuke kleine budgetproof buideltas heb gekocht. Hier ben ik heel blij mee. Maar even terugkomend op de rest, wat moet ik hier aan wennen, zeg. Het was mij ook niet opgevallen bij bloggers. Helaas vrees ik dat we hieraan moeten gaan geloven. The 90's is back! Hou jij van deze trend? Doe dan inspiratie op!


Fashion Inspiration1. Scrunchies, Teen Collectie, New Look Online
2. Strikjes oorbellen, H&M Online
3. High waisted broek, H&M Online
4. Bomberjack, H&M Online
5. Blokhakken, H&M Online
6. Tuinpak, ZARA Online
7. Buideltas, ZARA Online

ps. de tuinpak en scrunchies passen niet bij mij. Misschien komt dat door de bekende scrunchie aflevering van Sex and the City. De bomberjack kan ermee door, het liefst van een ander materiaal, want deze is voor mij een NO-GO. 

Wat zou jij aanschaffen? Ben jij eigenlijk wel klaar voor deze trend?

Tot de volgende keer,

Veel liefs,

Betty

Budget 

4 opmerkingen

  1. Ik ben er allesbehalve klaar voor. Laat de nineties maar in het verleden wat mij betreft. Zeker die bomberjacks; dat staat toch niemand goed?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nr 1,2, 3 en vijf heb ik al in mijn bezit. Ik ben er blijkbaar klaar voor hihi. Alleen de tuinbroek gaat het nooit worden, dat vond ik toen ook al niks

    BeantwoordenVerwijderen