Vijf favoriete beauty producten onder de EUR 5.

21 februari 2014


Vandaag een kort artikel over vijf beauty producten onder de EUR 5. Ze zijn budget en kwalitatief goed. Ik heb gekozen voor make-up artikelen. Het was niet makkelijk om een top 5 te maken. Maar heb toch gekozen voor de producten die ik nu het meest gebruik. Ik gebruik sommige echt dagelijks. Wil je weten welke budget producten ik graag gebruik, lees dan snel verder.

Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen

010 In The Mood for Nude
Deze eye highlighter pen is voor gebruik op de waterlijn. Hij is waterproof en blijft lang zitten. In principe geeft het een verhelderend effect op de ogen. Het maakt mijn ogen groter. De kleur - nude vind ik persoonlijk beter dan wit op de waterlijn. Het oogt natuurlijker. Wil je een mooie open blik? Dan is deze highlighter pencil echt een aanrader.

Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish


Mission PINKpossible

De lip polish van Catrice is net nieuw. Twee weken geleden heb ik deze gekocht. Hier ben ik echt heel tevreden over. Het is geen lipgloss en ook geen lip cream. Het is echt een polish die snel opdroogt en lang blijft zitten. Ik vind het fijn dat deze polish niet op de lippen plakt. Het maakt mijn lippen ook niet droog. Al met al is dit echt een favoriet geworden. Ik heb de polish in de kleur 060 Mission PINKpossible. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan de review in dit artikel: Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish

Essence Longlasting lipstick


07 Natural Beauty

essence blijft me verbazen. De kwaliteit is vaak boven verwachting. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. De 07 Natural Beauty van essence is een favoriet. Deze lipstick gebruik ik dagelijks. Het is handig voor op school of werken, snel bijwerken in de trein. Het is een nude kleur met een roze ondertoon. De lippenstift voelt zacht op de lippen. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet longlasting is. Maar dat vind ik helemaal niet erg. Het voelt zacht op de lippen en geeft een gezonde natuurlijke glans op de lippen. Ook is de geur van de lippenstift meer dan aangenaam. Al met al, chapeau. ps, ik heb een nieuwe kleur, 13 love me van essence ontdekt en hier staat binnenkort een review over op de site.
Essence better than gel nails


better than gel nails 

Als je mij volgt op instagram, dan zal het je vast niet ontgaan zijn hoe dol ik ben op deze topcoat. Wat een ontdekking. De glans is werkelijk prachtig, net een spiegeleffect. De topcoat droogt snel en wordt redelijk hard. Echt een gel effect. Ik heb tot nu toe geen strepen ontdekt en in principe voor een budget topcoat gaat die lang genoeg mee. Bij sommige budget lakjes gaat het na twee dagen al chippen. Deze blijft gerust 4 tot 5 dagen zitten. Wil je meer lezen over deze topcoat? Bekijk dan hier de review:essence studio nails high gloss


Maybelline babylips


Pink Punch

And last but not least. Babylips, how we love babylips. Babylips is gewoon leuk, punt. Ze geven een kleurtje en hydrateren de lippen. Ze voelen zacht aan op de lippen. Ik vind ze geen wondermiddel voor droge lippen, maar voor de kleur en zachte werking op de lippen zijn ze wel te gek! Ik meen dat de blauwe variant beter is voor de droge lippen, hydraterend.


Dit waren mijn favorieten. Wat zijn jouw favorieten? 

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty

Budget 

PS, de winactie van NYX Butter Gloss loopt nog. Wil je ook meedoen? Klik dan op de link en volg de stappen: WINACTIE NYX BUTTER GLOSS
2 opmerkingen

  1. Ik ben ook gek op Essence en Catrice producten. Ze blijven mij elke keer weer verbazen, de kwaliteit is echt goed en dat voor een zacht prijsje :)

    BeantwoordenVerwijderen