*WIN*WIN*WIN*WIN*WIN*WIN

16 februari 2014

NYX BUTTER GLOSS

Een budget gloss van topkwaliteit! Ze zijn NU verkrijgbaar in NL, maar diverse kleuren zijn al (tijdelijk) uitverkocht bij Douglas! Wil jij kans maken op één van deze Butter glossjes? Volg dan de stappen! De kleur is een VERASSING! Maar absoluut een mooie kleur. De winnaar wordt zsm bekend gemaakt! Succes, veel liefs Betty Budget ps, vergeet niet onder dit bericht een comment achter te laten met een geldig emailadres!

6 opmerkingen

 1. Dat zou ik wel willen hebben :D

  lieefs

  Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winactie!! Ik doe zeker mee :)
  xx Seval

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe heel graag mee aan deze winactie, ben zo onwijs nieuwsgierig naar het product! Zal er uiteraard een review over schrijven en jou erin vermelden :)
  Ik volg je al via Bloglovin en heb de afbeelding gedeeld via Instagram!
  Mijn e-mail is: leonie.music@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen