Blogger at Nelly High Heels Event

9 maart 2014

Oh What A Night..


Yes, zoals beloofd, vandaag een artikel over het Nelly High Heels Event van afgelopen vrijdag 7 maart 2014 in Eindhoven. Het event werd in Café Thomas gehouden en gehost door Fred van Leer. En dat bracht een hoop hilarische momenten met zich mee... Ik was door Styletoday.nl uitgekozen om als blogger het event bij te wonen. Hier was ik natuurlijk erg blij mee. Want het heeft zo zijn voorrechten. Ten eerste hoefde ik niet in de rij te staan. En geloof mij, daar ben je echt heel blij mee op zo'n avond. De rij was echt lang!!! Wil jij weten hoe deze avond is verlopen? Lees dan gauw verder.... 

Het begin van de lange rij

Om 21:10 kwam ik aanlopen en ik zag de rij van verte al. Een lange rij met meiden die allemaal een gratis schoen + goodiebag willen bemachtigen. Ze stonden met smart te wachten. Want alleen de eerste honderd meiden ontvangen een gratis high heel + goodiebag. 

Het event begon om 21:30 en ik had een kwartier de tijd om mijn voorkeuren(model schoen) in te vullen. Want ik mocht als blogger een gratis high heel uitkiezen. Ik mocht drie voorkeuren opgeven en één van de drie wordt binnen vijf weken opgestuurd. Daarna ontving ik mijn ticket om aan het einde van de avond een goodiebag op te halen. 

Yes, please... Ticket for the Goodiebag, You know I want the GOODIES

Nu over op belangrijke zaken, de schoenen! 
Mijn voorkeur, My number ONE!

GIRLS & SHOES

SHOES SHOES SHOES & SHOES!

IN LOVE

Ook deze Mint Sandal staat in mijn top 3!

And more shoes....

Ook de eerste honderd meiden mochten drie schoenen opgeven als voorkeur. En ook zij krijgen er één opgestuurd. 

Daarnaast konden de meiden/bezoekers ook prijzen winnen. Giftcards van Nelly.com en een Sony camera. Dit noem ik nou leuke prijzen!!! 

Wie wilt deze camera nou niet winnen?

Fred van Leer aan het hosten. Wie o wie wint de prijs?
Gezelligheid met Audrey van StyleToday.nl 
Het event in samenwerking met Saturn.

Hello Goodiebag

En natuurlijk ga ik niet naar huis zonder mijn Goodiebag. Dit was echt een leuke ervaring. Het is altijd leuk om nieuwe bloggers te ontmoeten. Met dank aan Nelly.com en Styletoday.nl www.styletoday.nl. The HEELS worden binnen vijf weken geleverd. En dan ga ik ze natuurlijk aan jullie laten zien. 

Mocht je nog meer schoenen willen zien, neem dan een kijkje op de website: www.nelly.com 

Dit was het Nelly High Heels Event. Bedankt voor het lezen.

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty 

Budget 

PS. doe je al mee met de winactie op Instagram? Neem even een kijkje op mijn Instagram: BettyBudget

2 opmerkingen

  1. Leuk leuk! Ik hoop dat je je eerste keus schoen krijgt, het is een plaatje. Maar de grote vraag is, wat zat er in de goodiebag??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop het ook!! hahaha, laat ik nog wel zien meis...!!

      Verwijderen