Instagram Winactie

3 maart 2014

WINACTIE 


Hi lieve followers,

Een nieuwe week met een nieuwe winactie. Naar mijn mening een superleuke winactie voor jullie. De winactie is in samenwerking met de webshop www.allaboutfashion.nl  Een webshop vol met trendy items. I love it.... 
Statementkettingen zijn nog steeds booming dit voorjaar. En jij kan deze winnen met een bijpassende schakelarmband. Wat een prachtige ketting met supermooie stenen! Laat ik nou echt dol zijn op statementkettingen. 

De winactie is vandaag ingegaan op mijn Instagram account: BettyBudget.

Zou jij het leuk vinden om mee te doen? Volg dan de stappen! Zo maak je kans op deze prachtige set.


WINACTIE 

Wil je een kijkje nemen in de webshop? Klik dan hier  Ze hebben nog veel meer leuke items in de webshop. Ook was de service echt snel. Ik had de pakketjes binnen twee dagen in de brievenbus. 


Al met al ben ik superenthousiast over deze winactie en ik hoop jullie ook!

De winnaar wordt via een persoonlijk bericht bekend gemaakt op Instagram. De sluitingsdatum is nog onbekend. 


Heel veel succes & Happy Monday,

Tot de volgende keer,

Veel liefs,

Betty
Budget 

1 opmerking