Nailart & Chitty Chat....Let's talk...

16 maart 2014

Update

Twee maanden geleden startte ik met bloggen via deze blog. Ik was al actief op Instagram. Zo begon Betty Budget eigenlijk. Acties, aanbiedingen, tips, budget-artikelen, mode, beauty and stuff te posten op Instagram. Eingelijk had ik geen specifiek doel toen ik begon. Ik wou gewoon delen wat mij dagelijks bezighield. Maar de blog groeit en de Instagram pagina ook. Natuurlijk ben ik de volgers daar heel dankbaar voor. Want de comments,likes en support maken de blog leuker. Er is ook heel veel interactie op Instagram. Naarmate de Instagram pagina groeide, merkte ik ook dat volgers die mij vanaf het begin volgden ging ontvolgen. Misschien komt dat door groei, dat weet ik natuurlijk niet zeker. Maar ik heb het punt bereikt dat ik serieus nadenk over de site, de account en youtube kanaal. Want wat wil ik ermee? Wat is mijn visie voor de blog?Essie Lovie Dovie & accent Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance C08 Glitter Me If You Can 

De nail-art hierboven zegt veel over wie ik ben en wat ik leuk vind. Je kan eruit opmaken dat ik roze heel leuk vind. Ook is te zien dat ik een beetje glitter wil, voor dat extra's. De kwaliteit van de foto maakt het aantrekkelijker voor jullie om naar te kijken. Al met al is dat een beetje waar ik naartoe wil met de blog. Een beetje wat ik leuk vind, met toevoeging van iets extra's en het is belangrijk dat jullie het ook leuk en aantrekkelijk vinden om te lezen. Het moet inspirerend zijn, vind ik. Toevallig is Essie nu ook tijdens Make-up mania in de aanbieding bij Etos en Catrice in de aanbieding bij Kruidvat. En ook dat zegt iets over de blog, weer die acties. 

Mijn conclusie is dat groei veranderingen met zich meebrengt. En vaak kan het beter, mits je ervoor openstaat. De blog moet karakter hebben, maar toch gaat het langzaam veranderen. Er staan samenwerkingen en persevents op de planning. Eigenlijk dingen die ik niet zo snel had verwacht, maar ik ga mee op avontuur, een beetje voor mezelf, maar ook voor de volgers. Jullie kunnen leuke prijzen winnen en nieuwe dingen zien etc.

Bij deze bedankt voor de support, zowel op Instagram als op Youtube en natuurlijk ook hier op de blog. Ook bedankt aan de webshops en auteurs die willen samenwerken. Met name omdat ze het vertrouwen hebben in de blog.

Fijne zondag....

Liefs,

Betty 

Budget 

10 opmerkingen

 1. Ik vind dat je het super leuk doet! En doe wat je leuk vindt, dat is het belangrijkst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig hoor! Wat een leuke combi die nagellak, ik heb gister net die van Catrice gekocht, haha!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you, die is mooi he!!! Ik vind accent op een nagel altijd leuke combi...

   Verwijderen
 3. Ik volg je al een tijdje via Instagram en realiseerde me dat ik je echt blog nog nooit bezocht had: Bij deze :) Keep up the good work , je hebt er een BL volger bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah superlief, dankje wel!!!! Ja ik herken je nu ook van Instagram.. erg leuk!! Liefs

   Verwijderen
 4. Ik vind je blog heel leuk, ik volgde je natuurlijk al via instagram en dat vond ik al heel leuk om te doen. En je doet het super goed meis!
  Die roze kleur van Essie heb ik trouwens ook haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed uit hoor ik kan je niet via gfc volgen op de één of andere vage manier..
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen