Nelly High Heels Event

7 maart 2014

Hi lieve followers,

Het Nelly High Heels event van webshop Nelly.com is al volop in gang. 

Vandaag een kort artikel over dit event dat ik vanavond ga bezoeken als blogger. Ik ben door Styletoday.nl uitgekozen als blogger voor het Nelly High Heels event in Eindhoven. Yes, dat vind ik echt super leuk! Dit event is vanaf 21:30 in Café Thomas te Eindhoven. Het event wordt gehost door Fred van Leer. Ik ga foto's maken van het event en een artikel schrijven erover.
Aanmelden voor het event kan via deze link, klik hier

Ben jij al naar één van de events geweest? De eerste honderd meiden in the house krijgen een gratis paar high heels naar keuze plus een goodiebag, WAUW. Dus ik verwacht dat het erg druk gaat worden. 

Ik heb er superveel zin in. Nu snel een outfit samenstellen en een make-up look bedenken. Natuurlijk zal ik zoveel mogelijk foto's via social media kanalen posten onder #nellyhighheels.

Bedankt Styletoday.nl.

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty 
Budget 

3 opmerkingen