NEW IN: M.A.C VEGAS VOLT

23 maart 2014

Hi lieve followers,


Snel een artikel over mijn lovely nieuwe lipstick. Ja, eigenlijk zat een artikel er niet meer in deze week in verband met drukte. Maar na mijn Instagram post gisteren besloot ik toch even een korte review te schrijven over Vegas Volt. A pink neon coral with a creme shine. You gotta love it. De lipstick is cremescheen amplified. En dat is mijn favoriet van Mac. De formule is zacht op de lippen. De lipstick hydrateert en heeft een moisturizing effect. Ideaal, als je last hebt van droge lippen. Ook is de lipstick makkelijk aan te brengen en voelt ontzettend zacht aan. Daarnaast heeft het een glans effect, perfect voor de lente/zomer periode.

I'm just in love, again....

En de pigmentatie is werkelijk, fabulous...


Smile baby, It's Vegas Volt. Wauw, wat een pigmentatie
Hele kort review. De foto's zijn trouwens geshoten met mijn nieuwe digitale spiegel camera, de Nikon D3100. Graag jullie mening over de foto's. Ik moet nog artikelen schrijven voor een paar webshops, maar wil kwalitatief goede foto's. Dus alle feedback is welkom. 

Voordelen: 
- blijft lang zitten
- goed gepigmenteerd
- zacht op de lippen

Nadeel:
-niet budget 

ps. prachtige kleur he? Zou jij het ook kopen?

De lipstick is vekrijgbaar bij parfumerie Douglas, de Bijenkorf en M.A.C Stores. De prijs is EUR 18,50. 

 Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget

14 opmerkingen

 1. Ik vind uw foto's mooi, persoonlijk bij uw laatste foto zou ik een foto nemen van heel uw gezicht. Zelf vind ik de lipstick mooi en zou die ook kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur! Paar kleine tips voor de foto's: haal het tasje en de verpakking weg want die maken de foto's rommelig. Verder zou je nog een foto kunnen plaatsen van de lipstick op je hand en een foto van je lippen zonder lipstick op, omdat de kleur van je lippen ook meespeelt met de uiteindelijke kleur op je lippen met lipstick.
  Dit zijn alleen maar tips zie maar wat je ermee doet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks, fijne tips. Ik doe lip eraser op, dus de pigmentatie van me lippen hebben geen invloed op de kleur. Dit is de kleur van de lippenstift zelf. Ook doe ik weleens concealer of foundation op me lippen als basis. Zodat de pigmentatie normaal valt. Maar zal het overwegen...

   Verwijderen
  2. zo beter? heb een paar foto's aangepast...

   Verwijderen
 3. Ik zag m al op je Instagram voor bij komen! Deze wil ik ook nog heel graag. Zelf heb ik ook een hele tijd de D3100 gehad. Was er heel blij mee. (was geleend dus heb nu een andere Nikon) Gewoon heel veel spelen met instellingen. Ik heb zelf ook een beauty bloggers foto workshop gevolgd. Heel veel fijne tips voor goede product foto's en gezicht foto's. Verslag ervan en waar je kunt aanmelden staan op mn site mocht je interesse hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks voor je feedback meis! Ga vanaf donderdag wat nieuwe dingen proberen met fotografie! Ik zal eens een kijkje nemen, liefs

   Verwijderen
 4. Wauw! Wat een prachtige kleur! En hij staat je echt heel goed :) Ik wil binnenkort ook een mac lippenstift aanschaffen en ga deze naam zeker onthouden. Ik vind de foto's mooi maar persoonlijk vind ik de achtergrond wat "vlekkerig" overkomen. Heb geen idee wat je als achtergrond gebruikt hebt maar misschien volgende keer iets proberen wat "egaal" wit is? Hoop dat je snapt wat ik bedoel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik snap het, ga het allemaal uitproberen donderdag!!!! Thanks voor je feedback meis

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Ah lief dankje wel, ben er zelf ook heel blij mee

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen