Outfitpost Nelly High Heels Event

8 maart 2014


Budget Outfit 


Hi sweeties,

Gister een super event (Nelly High Heels, lees vorige post) mogen bijwonen. Het artikel over dit event staat morgen online op de blog. Maar nu eerst een kort artikel over de outfit. Ik had gisteren een foto geplaatst op Instagram van mijn outfit en kreeg hier super leuke reacties op. Ook op het event kreeg ik een paar keer te horen dat vooral de Primark short erg leuk is. Persoonlijk vind ik deze outfit classy. Ik ben een voorstander van zwart en monochroom zwart/wit. De contrasten zijn mooi en het geeft een chic effect. 

Blogger for www.styletoday.nl at the Nelly High Heels Event
Topje: TRF Zara Sale item (gekocht voor EUR 4) Het topje is simpel zwart. Hij valt redelijk losjes. Het mooie van dit topje vind ik zelf de bovenkant. Het is licht doorschijnend. Dit geeft het topje net dat beetje extra's. Dit type topje is ook verkrijgbaar bij andere winkels zoals H&M, New Look en Primark.

Short: Primark, love love love this short. Deze short  is van de nieuwe collectie van Primark. Ik zag het hangen en kon het niet laten staan. Wat een prachtige monochroom effect. Ook zit de short highwaisted en het valt ook heel mooi. De prijs is EUR 12.00 Maar ik vind de short een veel duurdere uitstraling hebben. Ik ben hier echt superblij mee.

Tas: mini look a like Celine bag van H&M. EUR 29,95 . Deze tas is echt mijn favoriet. Echt my new little best friend. Deze tas maakt elke outfit af vind ik. Je kan het letterlijk met alles combineren. 

Oorbellen: New Look, EUR 4,00 de oorbellen zijn ook zwart/wit en in het midden een dunne gouden streep. Eindelijk heb ik een passend outfit gevonden voor deze te gekke oorbellen.

Al met al heb ik hier een outfit van EUR 50 aan. De schoenen blijven deze keer buiten beschouwing, want helaas heb ik daar geen foto van. 

Deze outfit bewijst dat je er leuk uit kan zien met budget items. 


Loving the event & the shoes. 

Outfit: 
Top: ZARA, oude collectie
Short: Primark, nieuwe collectie
Tas: H&M, nieuwe collectie
Oorbel: New look, oude collectie


Hopelijk hebben jullie met deze outfit inspiratie opgedaan voor een budget outfit. 

Fijn weekend,

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 

1 opmerking