Please take me to.... NEW YORK CITY!

15 maart 2014

Hi lieve followers,

New York, New York, New York en nog eens New York.. Sex and the City, Carrie Bradshaw, The BIG love, liefde, fashion en de gele taxi's. Voor mijn gevoel ben ik al naar New York geweest, maar niets is minder waar. New York staat hoog op mijn verlanglijstje. Ik ken de stad voornamelijk door mijn lievelingsserie Sex and The City. Blogger van pleasetakemeto - genaamd Carlissa Remmerswaal heeft een (roze) travel magazine geschreven over New York City. Aan mij de eer om hier een leuke artikel over te schrijven. Gaat je hartje sneller kloppen door New York City? Lees dan gauw verder. 

Pakketje met pink elements... I LOVE
Het NYC magazine kreeg ik opgestuurd met een leuke roze kaartenmap. Het magazine heeft 45 pagina's vol met leuke teksten, tips en illustraties in combinatie met quotes. 


Kaart per wijk
Map met kaartenDe kaarten zijn op A5 formaat, compact en passen hierdoor makkelijk in een shopping bag. Ze zijn ter aanvulling op het magazine. Handig voor als je al in New York City bent


Ik sla het magazine open en tref gelijk een vrolijke inhoudsopgave met veel kleurcontrasten. Hierdoor was ik zeer enthousiast om verder te lezen. De indeling is overzichtelijk en duidelijk.

Indeling:
Good To Know
Food & Drinks 
Tourist Stuff
Activity
Shopping
Moments
Travel & Stay 

De auteur start met algemene informatie. En dat is absoluut een pluspunt. De volgende bladzijde heeft een prachtige afbeelding van NYC. Ik moet eerlijk bekennen: ik wil nu al een reis boeken naar New York...... 

Good To Know
Terug naar de indeling. Stel je nou eens voor. Je hebt een reis geboekt naar New York. Een paar weken voor vertrek, wil je nog even snel orienteren. Hoe handig is het dan om een magazine te hebben die alle leuke dingen van New York highlight? Maar je bent nog niet in New York en daar heeft deze auteur rekening mee gehouden. Daarom heeft ze een paar tips voor vertrek. Denk aan zaken zoals passpoort, bank, koersen, het weer, fooi en stekker. Basis tips die het verschil kunnen maken op reis. Daarna neemt ze je mee naar een paar wijken in Manhattan, per wijk wordt een leuke tip vermeld. Namelijk de reden waarom je de wijk zou moeten bezoeken. Ook heeft ze een Bucket list toegevoegd. Volgens haar zijn dit de plekjes die je echt moet bezoeken voordat je New York weer verlaat. Is dit niet super? Je hebt voor vertrek al goede richtlijnen voor leuke uitjes in New York. I definitely want more. 

Please take me to, NEW YORK CITY 
Nu gaan we snel over op Food & Drinks. Want je moet tenslotte wel eten in New York. Dit hoofdstuk is onderverdeeld in Breakfast, Lunch, Dinner, Sweets en Food&Drink Experiences. Handig toch? Zowel de naam als de straat word vermeld met een leuke beschrijving erbij. Ook worden er vergelijkingen gedaan met eetgelegenheden in Nederland. Echt een top item... Want op vakantie wilt iedereen LEKKER eten.....

Naam, straat en beschrijving 


Nu gaan we over op tourist stuff. Heerlijk toch de toerist uithangen? Nieuwe plekjes ontdekken en bezichtigen. Een stukje cultuur proeven. Sommige plekjes moet je als toerist gezien hebben. Bij dit onderdeel is een opsomming gemaakt van de leukste plekjes die je moet bezoeken. En ik zie echt superleuke dingen voorbij komen, zoals Times Square, Wall Street en Brooklyn Bridge. Kies maar uit... Welke plek wil jij bezoeken? En ook hier weer een leuke beschrijving eronder. 

Leuk, al die bezoekjes. Maar soms moet je ook activiteiten ondernemen. En daar heeft de auteur aan gedacht. In het hoofdstuk Activity wordt aangegeven wat je zoal kunt ondernemen in New York. Gewoon even iets anders! Vooral voor actieve reizigers is dit natuurlijk een must. Zo blijf je toch in beweging. 

En nu my cup of tea.... Het hoofdstuk Shopping...Just some pink pages with nice stores. Hier gaan we even wat dieper op in. Ik zie Sephora, SOHO, Apple Store, Topshop, Levi's, Michael Kors , Adidas, Marc Jacobs, Macy's en Forever 21. Dit zijn een paar van DE leukste winkels waar ze over schrijft. Carlissa, i'm just in love with your magazine.... Wederom naam van de winkel, straat en een leuke beschrijving erbij. Alle shopaholics, please say Amen

Need i say more? 

Moments
In het hoofdstuk moments staan momenten en evenementen die je niet mag missen. Zoals concerten ,bars en uitgaansgelegenheden. Ook staat er informatie over een fiets huren. Heel leuk om door New York te fietsen, misschien kom je Carrie Bradshaw wel tegen onderweg. Tenminse, dat hoop ik. 

En last but not least, Travel & Stay...... 
De naam spreekt voor zich. Leuke tips voor overnachting en (openbaar) vervoer. Even serieus, zij heeft echt overal aan gedacht!

Achterkant, The End


Ik ben er echt super, super, super, super, super en nogmaals superblij mee. Carlissa, bedankt. 

Me & My Lucky Dollar..

Momenteel heeft Carlissa een winactie lopen. En jij kan kans maken op dit superleuke magazine. Wil jij kans maken, klik dan hier. 

Het roze travel NYC magazine kost normaal EUR 19,95. Maar vrees niet, er is ook een actie voor Early Birds. Met de actiecode EarlyBird kost de New York City Magazine tijdelijk EUR 17,50. Voor meer info, klik hier. Leuke actie!

Het magazine is zeker de prijs waard. Het is leuk, aantrekkelijk, duidelijk, overzichtelijk, informatief, kleurrijk en handig om mee te nemen. Ik ben er absoluut wijzer op geworden. Voor travel liefhebbers echt een aanrader. Ladies, New York is always a good idea.Ben jij al naar New York geweest?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty 

Budget  

5 opmerkingen

 1. New York Baby!!!

  Daar wil ik altijd nog wel eens naar toe willen...

  Wie weet!!??
  Dit magazine is dan een musthave!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe mee met de winactie dan! altijd leuk om te winnen. wat vind je van het artikel?

   Verwijderen
 2. New York, Neeeww YOOOORK! Jaaa, New York staat zeker bovenaan mijn lijstje van bestemmingen waar ik graag naar toe wil. Shoppen, shoppen en nog eens shoppen. :D Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you meis.. ze heeft een winactie nu van het magazine,..mocht je mee willen doen!! kijk even op haar pagina... is echt leuk!!!! haha

   Verwijderen
 3. Dat ziet er leuk uit!!Een reis naar NY wie droomt daar nou niet van?!

  BeantwoordenVerwijderen