PRIMARK Zomer collectie 2014

18 maart 2014


Deze zomer brengt PRIMARK een ode aan exotische carnavals, rijke tradities en bijzondere culturen. In de damescollectie zijn Carnaval en Afroclash de centrale thema’s die deze collectie in een tropische stroomversnelling meenemen. Een kleurrijke mix van levendige Afrikaanse en Caribische prints met kleurrijke bloemen en bladeren en oversized dierenprints. Deze prints geven een stoere touch aan de korte topjes, de vloeiende chiffons, het zachte katoen en de golvende broeken die deze zomer in de collectie van Primark zitten.

Oh My, Oh My, ben zo enthousiast over de zomercollectie van Primark. Afgelopen week ben ik ook snel langs Primark geweest en zag allemaal leuke items liggen. Veel kleuren, bloemen, color blocking, grafische strepen en monochrome. Ook was er veel in de jaren 80 stijl! Persoonlijk hou ik hier wel van en daarom wou ik deze mooie persfoto's met jullie delen. Laatst had ik al een foto op Instagram geplaatst hierover. Maar geniet nu van alle beelden voor de (dames) zomercollectie. 
De beelden vind ik al prachtig. Vooral van het laatste tasje!! Het doet mij denken aan accessoires die mijn moeder vroeger had. Mooi zwart/wit en veel kleur. Uiteraard wil ik alle items nog even in het echt spotten. 

Wat vind jij van deze collectie?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 

2 opmerkingen

  1. Het ziet er veel belovend uit! Kan niet wachten totdat de Primark in Nijmegen open gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nice!!! nog een paar nachtjes slapen en dan komt de primark in Nijmegen =D

    BeantwoordenVerwijderen