REVIEW: NYX Butter Gloss

2 maart 2014

NYX Butter Gloss 

Zo zacht als boter 

Het heerlijke gevoel van een lipgloss die letterlijk op de lippen smelt. Wat wilt een beauty liefhebber nog meer? Normaliter heb ik echt issues met lipgloss. Ik heb een hekel als een lipgloss op de lippen plakt. Het droogt de lippen uit en er blijft een laag plaksel achter. Nee, dat is niet aan mij besteed. Door vele Amerikaanse Youtube bloggers werd mijn aandacht getrokken op de Butter Gloss van NYX cosmetics. Ik moest ze hebben!!!! In Amerika is het echt een hype. On trend, budget lipgloss van top kwaliteit. Prachtige kleuren met een mooie glans en voelen ook nog eens zacht aan op de lippen.  Wil jij weten wat ik van de butter gloss vind? Kijk dan gauw mee.. 

NYX Butter Gloss, 05 Crème Brulee


Natuurlijk zijn reviews vaak betrouwbaar. Maar toch ben ik vaak nieuwsgierig of reviews wel echt kloppen. Ik wil producten zelf uitproberen. Ik review vandaag de kleur, 05 Crème Brulee, een mooie zachtroze kleur. Prachtig voor dagelijks gebruik of juist bij een intense make-up look.

Applicator, 12M houdbaar, inhoud 8ML
De applicator voelt zeer zacht aan. Hierdoor is de gloss makkelijk over de lippen te verdelen. Het brengt echt makkelijk aan. Het zijn minuscule haartjes waar het product aan blijft zitten.Swatch
De gloss heeft een mooie kleur met veel glans. Ook geeft het bij het swatchen veel kleur af. Je ziet duidelijk dat het een roze kleur heeft. Het is afhankelijk van de kleur lippen hoe deze uitpakt. Persoonlijk doe ik eerst concealer of een nude lipstick op me lippen voordat ik het aanbreng. Dit maakt de kleur nog intenser. 

Resultaat op de lippen
Dit is het uiteindelijke resultaat. Bij een donkere ooglook komt de Butter Gloss naar mijn mening goed tot zijn recht. De kleuren blijven mooi in balans. Ik ben echt verliefd op de butter gloss van NYX. De hype is zeer begrijpelijk. Ik gebruik de Butter Gloss bijna iedere dag!

Sinds kort zijn ze te koop in Nederland bij Parfumerie Douglas. Ze zijn online verkrijgbaar voor EUR 6,99 per stuk.  Neem een kijkje: Douglas De mijne komen uit Amerika en daar zijn ze stukken goedkoper. Maar ik vind ze zeker EUR 6,99 waard. Het is een mooie investering in een kwalitatieve goede lipgloss.

De kleuren die ik kan aanbevelen zijn Éclair, Crème Brulee en Vanilla Cream Pie.

Yes, de winnaar van de NYX Butter Gloss is Monnie Lee (Monique Leeninga) Instagram: TOETIE85. Gefeliciteerd meid, mail je adresgegevens z.s.m naar info.bettybudget@gmail.com, heel veel plezier ervan! De winnaar is gekozen via Random Name Picker, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 

Heb jij al een NYX butter gloss in je make-up stash? Wat vind jij ervan? Zou jij het kopen?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty 
Budget 

4 opmerkingen

 1. Het klinkt als een fijne lipgloss. Ik heb ook echt een hekel aan plak lipglossen. Het is een tijd geleden dat ik lipgloss heb gebruikt, op een of andere manier pak ik sneller een lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh prachtige kleur! Mooie nude achtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg heerlijk!
  Ik hou van lipgloss :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen