COSTES SHIRT: KARL, CELINE, MARC & ME

20 april 2014

Hoi allemaal,

In mijn laatste Youtube filmpje liet ik een T- shirt zien van Costes. En die was helaas niet geheel zichtbaar op de camera. Daarom heb ik er nu foto's van gemaakt, zodat ik deze met jullie kan delen. 

De shirt heeft de namen van designers erop, namelijk de voornamen van Karl Lagerfeld, Celine en Marc Jacobs. Onderaan staat & me. Echt superleuk, vind ik zelf. Het t-shirt kost EUR 24,95 en is vekrijgbaar bij winkelketen Costes. 

ps, winkelketen Costes is vrij nieuw en heeft vestigingen in diverse steden. Er zijn genoeg leuke betaalbare items in het assortiment. Van kleding tot accessoires. Ook heb ik diverse lijnen gezien, van casual tot netjes. Zeker een bezoekje waard als modeliefhebber. Wat vinden jullie van mijn "designer" shirt van Costes?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 

3 opmerkingen

  1. leuk! niet gemeen opvatten of iets, maar het is niet De shirt kost EUR 24,95, maar Het shirt. liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen