Favorite products

16 april 2014


Favoriete producten!


Hi lieve followers,

Vandaag wil ik een paar favoriete (make-up) producten met jullie delen. Deze gebruik ik momenteel dagelijks en ben er heel tevreden over. Willen jullie de selectie zien? Kijk dan gauw verder.We starten met de Tea Tree Water van Lush. Ik kocht deze gezichtstoner een paar weken terug. Bij mening bloggers had ik goede reviews erover gelezen. De toner is verfrissend en ik gebruik het om de laatste restjes make-up van mijn gezicht te reinigen. Ook gebruik ik de toner weleens puur om mijn gezicht een verfrissend en reinigend gevoel te geven. Het hydrateert de huid en reinigt grondig. Ik merk dat ik minder puisten heb en dat mijn huid zachter aanvoelt. 
Tea Tree Water (gezichtstoner)

Lush, Tea Tree Water, Inhoud 100 ML

Een paar maanden terug kreeg ik het Naked 2 palette cadeau uit Amerika. Aan de kleuren en pigmentatie kon ik eigenlijk al opmaken dat ik erg tevreden over het palette zou zijn. De kleuren (oogschaduw) zijn koele tinten en passen perfect bij mijn huidskleur, vooral YDK is een favoriet van mij. Ik moet toegeven dat ik het Naked 2 palette (bijna) dagelijks gebruik. Het is perfect voor een daily (nude) look, maar ook ideaal voor een mooie smokey eye. 


Onlangs was er een actie bij Etos van L'oreal, volgens mij 1+1 gratis. Toen kocht ik deze BB (nude) cream. Ik was er in het begin best sceptisch over. Want ik had eerlijk gezegd nog geen ervaring met BB creams. Maar ik ben er echt supertevreden over. Vooral nu in de lente is het ideaal om geen foundation te gebruiken. Ook het aanbrengen gaat heel snel. Hier komt nog een review over. Ik gebruik eerst de toner van Lush, daarna breng ik de BB cream aan. 


Over de primer essence all about matt heb ik al een review geschreven. Wat is dit een geweldig budget product. Het gaat lang mee, omdat het zuinig in gebruik is. Daarnaast is het een goede primer. Het doet wat die beloofd en dat is het belangrijkste. Mijn make-up blijft langer zitten en het matteert de glimmende plekken. Ik gebruik deze primer nu een paar maanden (bijna) dagelijks en het is zeker een favoriet. Wil je de review lezen? Klik dan hier


Deze mascara van Catrice mag niet ontbreken bij mijn dagelijkse routine. Het is absoluut een favoriet. Ik heb van mezelf al redelijk lange wimpers die goed krullen en deze mascara geeft extra volume, het klontert niet en geeft ook geen vlekken af. Hij is niet waterproof. Volgens mij is de mascara nu ook te koop in Nederland. TIP: catrice mascara NU 1+1 gratis bij Kruidvat. 

Catrice mascara ultimate lash MULTIMIZER

Ik heb al lange tijd last van droge lippen. Daarom moet ik dagelijks een goede lippenbalsem gebruiken. Laatst wilde ik een nieuwe uitproberen en de verkoper bij Etos adviseerde mijn ROC lip recair balsem. Dit is echt een top product. Een product die ik absoluut opnieuw ga kopen. Het hydrateert de lippen. Ook maakt het mijn lippen zacht en helpt het tegen droge velletjes op de lippen. 

ROC lippenbalsem, repairing lip care

De Catrice inside eye highlighter pen is een geweldig product. Het maakt de ogen groter en geeft een wakker effect aan de ogen. Mijn ogen zijn al vrij groot, maar de ogen zien er gelijk frisser uit met de highlighter pen. 

Catrice made to Stay inside eye highlighter pen

De Catrice eyebrow pencil is al maanden een favoriet van mij. Ik gebruik het dagelijks. Het blijft prima zitten en ik kan er prima mijn wenkbrauwen mee opvullen. Er zit een borsteltje aan en daarmee kan ik mijn wenkbrauwen in model brengen. Al met al een top budget product. 

Catrice Eyebrow pencil
And last but not least mijn favoriete blush. Ik heb pan geraakt een tijdje terug, maar toch blijf ik deze blush gebruiken. Ik kan niet zonder. Een ombre blush die zowel in het voorjaar en najaar geschikt. M.A.C blushes zijn goed gepigmenteerd en blijven lang zitten. Deze heb ik drie jaar geleden gekocht en nog steeds superblij mee. 

MAC blush Vintage Grape (niet meer verkrijgbaar)

Dit waren alweer de daily favorites. Gebruik je zelf één van deze producten? Wat zijn momenteel jouw favorieten? 

Tot de volgende keer,

Veel
Liefs,

Betty 
Budget 
1 opmerking