Lipstick Love

15 april 2014Hi lieve followers,


Vandaag een artikel over lipsticks. En dan met name mijn lipsticks in een zwart omhulsel. Ik heb gekozen voor drie favoriete merken. Lipsticks kunnen niet ontbreken bij mijn dagelijkse make-up routine. Het maakt naar mijn mening een look helemaal af. Daarom wou ik mijn top drie (merken) betaalbare lipsticks met jullie delen. Ben jij benieuwd hiernaar? Lees dan gauw verder. 


M.A.C , Catrice & essence 


 No.1 M.A.C Lipsticks
Zonder twijfel zijn de cremesheen amplified lipsticks van M.A.C echt favorieten van mij. Ze blijven echt ontzettend lang zitten. De lipsticks zijn goed smeerbaar en makkelijk te verdelen. De pigmentatie is echt geweldig... Ik kan echt niet klagen. De prijs is aanzienlijk hoger dan Catrice en essence, maar het verschil is ook duidelijk te merken. M.A.C vind ik toch redelijk betaalbaar omdat het vaak 10 tot 15 euro goedkoper is dan high-end merken zoals, Dior, Chanel en YSL. De prijs van deze M.A.C lipsticks zijn EUR 18,50.

M.A.C Vegas Volt & Girl About Town

M.A.C lipsticks <3  How i love them..... 
NO.2 essence longlasting lipsticks

De lipsticks van essence zijn zonder twijfel mijn budget favorieten. Voor dagelijks gebruik zijn ze echt perfect. Ze voelen zacht aan op de lippen. De pigmentatie is redelijk tot goed. Alleen helaas blijven ze niet lang zitten. Om het paar uur is bijwerken echt nodig. Ik heb twee kleuren in mijn stash en dat zijn 07 Natural Beauty en 13 Love Me. Dit zijn twee gangbare kleuren die ik bijvoorbeeld vaak naar school draag. Of als ik een basis wil hebben voor een bepaald glossje. De prijs is EUR 2,39.
No.3 Catrice Lipsticks

Catrice krijgt zonder twijfel de laatste plek. Ik vind de kleuren en formule van Catrice goed. Maar toch zou ik eerder een essence lipstick pakken dan Catrice. De lipsticks hebben een goede pigmentatie en blijven redelijk lang zitten. Vooral de kleuren van Limited Editions zijn mooi. Alleen de geur vind ik minder. Ik vind de geur van Catrice lipsticks sterk aanwezig. De prijs is EUR 5,00. ps. de verpakkingen van Catrice lipsticks vind ik vaak erg mooi en duur ogen. 


Meet Rosy ( LE une, deux , trois) Charleston Fame LE
Dit waren mijn top drie favoriete lipstick merken in een zwarte verpakking. Ik ben eigenlijk benieuwd naar jouw top drie lipstick merken. 

Tot de volgende keer,

Veel 
Liefs,

Betty

Budget10 opmerkingen

 1. Ik vind dit ook 3 goede merken qua lipsticks!
  Maar ik zou toch ook wel eens een keertje lipsticks willen proberen van Limecrime, jammer dat die zo moeilijk verkrijgbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de Essence en Catrice lipstick ook altijd erg fijn. Mac pakt bij mij op een of andere manier niet goed. Dior en Lancome zijn mijn favoriete high end lipstick merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat toevallig. Ik kies altijd voor dezelfde kleurtjes. Zelf vind ik Chanel echt heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favo lipstick merk is zonder twijfel mac. Mijn collectie is aardig aan het groeien binnen korte tijd.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipsticks van mac zijn indd geweldig, en de lipsticks van essence zijn ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lipsticks! Mac is ook mijn favo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lipstick. Ik was eigenlijk wel benieuwd hoe ze bij jou staan..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mac heeft echt onwijs mooie lipsticks, alleen jammer dat ze vrij prijzig zijn.. Maar af en toe mag je jezelf best een keer verwennen met een mooie lipstick natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen