NEW IN: Sensationail Starter Kit Pink Chiffon

2 april 2014

Toen ik gisteren de aanbieding van Sensationail op bol.com zag staan, kon ik het niet laten om een bestelling te plaatsen. De starter kit Pink Chiffon was afgeprijsd van EUR 71, 99 naar EUR 52,49. Voorheen keek ik regelmatig online voor aanbiedingen van Sentationail. Maar tot gisteren heeft het niet mogen baten.

Ik zie mijn nagels het liefst mooi gelakt. De reviews van Sensationail had ik bij diverse bloggers al voorbij zien komen en iedereen is er tot op heden heel positief over. Pink is helemaal mijn kleur, dus Pink Chiffon was een voor de hand liggende keuze. 
In de Starter kit zit een cleanser, primer, base&top (gel)coat, nagellak, nagelvijl, doekjes, LED lamp en een gebruiksaanwijzing. 
Inhoud Starter Kit
Resultaat Pink Chiffon
Pink Chiffon
Ik ben heel benieuwd hoe lang deze gelpolish blijft zitten.

Helaas is deze actie niet meer geldig bij bol.com, maar de gelpolish is nog wel afgeprijsd in diverse kleuren. Mocht je al een led lamp hebben, dan kan je nu afgeprijsd gelpolish kopen op www.bol.com.

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 


4 opmerkingen

 1. Hier ga je echt wel tevreden over zijn! ;-) Zelf gebruik ik ook "gewone" lak tussen de base/topcoat van Sensationail! Alleen goed laten drogen voordat je de toplaag eroverheen lakt! Bij mij werkt het! Op deze manier kan je al je eigen lakjes blijven gebruiken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur heb je gekozen! Roze is altijd goed. Ik ga denk ik een gelpolish set van sensationail kopen, volgens mij maakt het niet uit welke lamp je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je Sensationails hebt, die wil ik ook nog heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb net de starterkit besteld!

  BeantwoordenVerwijderen