Primark Nijmegen Shoplog, persevent

11 april 2014Hi lieve followers,

Eindelijk staan mijn Primark Nijmegen shoplog online. Het was de bedoeling dat ik mijn aankopen zou opnemen, maar helaas ben ik nog steeds niet tevreden over de kwaliteit van mijn Youtube filmpjes. Vandaar dat ik foto's heb gemaakt van de aankopen. Wederom heb ik niet veel gekocht bij Primark, maar persoonlijk vind ik wel dat er een paar leuke eyecatchers tussen zitten. Ideaal voor lente/zomer 2014. Alle bloggers kregen deze canvas tas en daar zat pers informatie in. Ik vond de tas persoonlijk superhandig, want dan hoefde ik de aankopen niet in die bruine tassen te sjouwen van Primark. Die tassen gaan zo snel kapot!

Aankoop nummer 1:

Deze short had mijn zusje een tijdje geleden gekocht bij Primark in Essen. Ik vond de short superleuk en wou deze ook hebben. Toen ik deze zag hangen bij Primark in Nijmegen, kon ik het niet laten staan. Gelijk meegenomen. Het is een denim short met witte kanten accenten erop. De prijs is EUR 13,00. Heel leuk voor de zomer en makkelijk te combineren met een basic shirt of hemd.

Aankoop nummer 2: 

Een monochrome zwart/wit blouse met korte mouwen. Deze blouse is vrij kort en valt redelijk ruim. Aan de voorkant zit een zakje. Ik vind de blouse echt leuk voor zowel een casual als een chique gelegenheid. Hij is behoorlijk doorschijnend, dus peroonlijk zou ik er wel een zwarte hemd onder dragen. Deze blouse heb ik in de Sale gekocht voor EUR 5,00. 


Aankoop nummer 3: 

Een high waisted nette short in een prachtige koraal kleur.Vorige had ik al een high waisted short gekocht bij Primark en daar was ik heel tevreden over. Deze kleur vind ik heel mooi en de stof oogt heel chique. De short voelt zacht aan en is prachtig voor in de lente. Ik heb de perfecte ZARA high heels om te combineren met deze short. Deze short kost EUR 12,00 Aankoop nummer 4:

Het is gelukkig weer tijd voor de blousjes. Mooie blousjes met korte mouwen. Oh, wat hou ik ervan. De kleur van deze blouse trok meteen mijn aandacht. Ik kreeg er een zomers gevoel bij. De kleur zit tussen oranje en koraal in. Vooral mooi als de zon schijnt... Dan is de huid bruiner en dan komt deze kleur goed tot zijn recht. De prijs is EUR 9,00.

Last but not least:
Als laatst heb ik nog wat extraatjes gekocht: nagellak, kaars, hemd en sportbroekje. Ik vind de Work-Out collectie van Primark best leuk. Vooral omdat de items de kleur roze bevatten. 

 De prijzen zijn:

Hemd EUR 2,00. 
Kaars (White Jasmin & Amber) EUR 2,00
Work Out broekje EUR 6.00 
Nagellak Koraal  (NEON) EUR 1,50

Dit was mijn Primark Nijmegen shoplog. Ik ben erg blij met de items. Nu wachten tot de zon gaat schijnen. Wat vinden jullie van de aankopen? Wie heeft Primark Nijmegen al bezocht?

Tot de volgende keer,

Veel liefs,

Betty 
Budget 

5 opmerkingen

  1. Leuk!!! Ik ben echt verliefd op dat shortje! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Vooral je koraalkleurige short vind ik mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind de spijkershort en de high waisted short super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen