REVIEW: M.A.C Patience Please, Lipglass

7 april 2014

Hi lieve followers,

Met National Glamour Day ben ik langs parfumerie Douglas in Arnhem geweest. Daar hebben ze sinds begin maart een M.A.C counter. Ik kon het natuurlijk niet laten om even een kijkje te nemen en ineens stond ik bij de kassa met een lipglass. Yes, i'm guilty, M.A.C made me do it AGAIN... Ik heb gekozen voor de kleur patience please.  Deze lipglass is een pro longwear variant en hiermee beloofd M.A.C dat die lekker lang blijft zitten. Ben je benieuwd hiernaar? Kijk gauw mee.. 

Lang houdbaar, lipglass

Deze lipglass van M.A.C is van een mooie zachtroze nude kleur. De substantie is vrij dik en het trekt gelijk  in de lippen. In principe is het makkelijk smeerbaar, maar omdat de substantie vrij dik is, moeten de lippen zacht en verzorgd zijn. Met droge lippen is deze lipglass geen succes.
Fijne zachte applicator
Swatch, vrij dikke substantie, voelt niet plakkerig, maar trekt wel gelijk in de lippen. 
De pigmentatie is echt geweldig. Er komt goed kleur vanaf. Het is absoluut geen glans of doorzichtige gloss. Je zou de lipglass kunnen vergelijken met een lipcream.

Patience please,  op de lippen
Lovin Patience Please <3

Voordelen:
- goed gepigmenteerd
- blijft lang zitten
- plakt niet op de lippen


Nadelen:
- niet budgetproof
- niet geschikt op droge lippen
- lastig bij te werken

Ik heb deze lipglass nu twee keer op gehad en ben er heel tevreden over. Hij blijft echt lang zitten. In de toekomst wil ik het graag uitproberen met een nude lipstick als basis, het geeft soms net dat extra's op de lippen. De kleur is meer dan ideaal voor dagelijks gebruik. Ook is het soms juist geschikt bij een heftige make-up look waar je de lippen rustig wilt houden. 

M.A.C is niet budgetproof, dat geef ik eerlijk toe. Maar deze lipglass wou ik graag met jullie delen. Hij was ook niet in de actie, want M.A.C heeft eigenlijk vrijwel nooit acties. De prijs is EUR 20,50 en te koop bij parfumerie Douglas, de Bijenkorf en M.A.C Stores. ps. M.A.C is een cosmetica merk die ik echt iedereen kan aanbevelen. Wil je een keer investeren in kwalitatief goede make-up? Dan zou ik echt voor M.A.C gaan. 

Wat vinden jullie van de lipglass?

Tot de volgende keer,

Veel 

Liefs,

Betty Budget 

4 opmerkingen