Review: MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

28 april 2014Vandaag heb ik een nieuw MUA palette voor jullie, genaamd Pretty Pastels
Ik kan nu al verklappen dat dit een supermooi palette is. 
Ben je benieuwd naar het palette, lees dan gauw verder.

 De naam zeg het al, pastel. Pastel tinten maken ieder jaar weer een comeback. Dit palette van MAKEUP ACADEMY is sinds twee weken te koop bij geselecteerde Kruidvat fillialen.Vandaag een korte review over dit palette.

Pretty Pastels

In het palette zitten twaalf eyeshadows en een kwast met twee sponsjes om de oogschaduwen mee aan te brengen. De kwast voelt zacht aan en het is superhandig dat de sponsjes aan beide kanten zitten. 

It's pretty alright
Twaalf verschillende kleuren


De swatches van de bovenste rij..
Bij het swatchen viel me op dat de eyeshadows wel veel fall out hebben. 
De oogschaduwen zijn shimmery. Er zitten geen matte kleuren tussen. De pigmentatie van de bovenste rij is heel licht. Je moet meerdere lagen aanbrengen zodat de kleur goed pakt op het ooglid. Een tip: maak de kwast een beetje nat, zodat de oogschaduw intenser pakt. Ik ben benieuwd hoe de shimmer op de ogen uitvalt. Gebruik ook eerst een eyeshadow base.  

De swatches van de onderste rij

De oogschaduwen van de onderste rij hebben een betere pigmentatie. De kleuren zijn intenser en hebben roze tinten. Ik ben echt verliefd op de kleuren van de onderste rij. Dit zijn kleuren die ik zeker vaak ga gebruiken. Ik kan niet wachten om ooglooks hiermee te maken. Al met al ben ik heel tevreden over dit palette.


Voordelen:
- budget
- (redelijk) goede pigmentatie
- twaalf verschillende kleuren

Nadelen:
- geen matte kleuren
- bovenste rij minder gepigmenteerd 
- fall out van oogschaduw 


Tip: Kruidvat heeft aankomende woensdag 30 april 2014 van 17:00 tot 20:00 een make-up 1+1 gratis sale. 
Mocht je dit palette willen bemachtigen, zoek dan een Kruidvat filiaal in de buurt waar MUA verkocht wordt. Op woensdag(30 april) kan je het voor 50% off kopen of tweede artikel gratis. 

Het palette kost EUR 5,99 en is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen. 

Wat vind jij van dit palette? Heb jij het al in je bezit?

Tot de volgende keer,

Liefs,

Betty
Budget 


13 opmerkingen

 1. Ik vind pastel prachtig om te zien, maar het staat me gewoon niet..
  Het palette ziet er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie palette, maar omdat ik er al zoveel heb heb ik hem niet meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ziet er goed uit mooie pigmentatie ook! hele mooie pastel kleuren liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice! Die MOET ik meenemen woensdag!
  Je hebt er een nieuwe bloglovin volger bij!

  Liefs,
  Brigitte Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ze zijn wel heel erg shimmery allemaal inderdaad ;) Ik heb nog niets van MUA omdat ik het niet kan kopen in de buurt ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze staat echt hoog op mijn wishlist, vind hem zo mooi! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet echt onder de indruk van het palette helaas, veel MUA producten vallen bij mij een beetje tegen. :c Het zijn wel mooie kleuren, maar of het nou zo veel beter is dan merken als Essence? Daar heb ik mijn twijfels over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, het is idd vergelijkbaar met essence en catrice. Ik vind MUA idd niet perse beter

   Verwijderen
 8. Ik vind de swatches er heel erg mooi uitzien <3

  BeantwoordenVerwijderen