MUA PRO-BROW Ultimate Eyebrow Kit

23 mei 2014


 Vandaag een review over deze Eyebrow Kit van MUA, Make Up Academy. Dit merk is nu ongeveer een maand vekrijgbaar bij geselecteerde fillialen in Nederland. Ik was natuurlijk, net zoals menig bloggers en make-up liefhebbers erg nieuwsgierig naar producten van MUA. Toen ik deze eyebrow kit zag, kon ik het niet laten staan.
De verpakking is mooi en compact. Ik gebruik de eyebrow kit nu een paar weken en vandaag eindelijk een review voor jullie. 

Ben je benieuwd naar de MUA eyebrow kit? Lees dan gauw verder..


MUA Eyebrow Kit verpakking

De Eyebrow Kit bevat qua inhoud, drie poeders, een silky gel, klein kwastje en een mini-pincetje. De poeders aan de bovenkant zijn mooi om de wenkbrauwen mee in te kleuren. De onderste poeder is geschikt voor het highlighten onder de wenkbrauw bot. Hiermee wordt de vorm van de wenkbrauw geaccentueerd. De wenkbrauw krijgt een "natuurlijke" lift.De Eyebrow Kit heeft ook een vrij grote spiegel. Superhandig voor onderweg! Mocht je in de trein je wenkbrauwen snel willen doen, dan is deze spiegel groot genoeg. Ook is de spiegel handig voor gebruik tijdens het epileren van de wenkbrauwen. 

Hoe gebruik ik de Eyebrow Kit?

1. Eerst zorg ik dat mijn wenkbrauwen goed in model staan. 
2. Daarna gebruik ik de (rechter) lichtbruine poeder om de binnenkant van mijn wenkbrauw in te vullen. 
3. Vervolgens gebruik ik de (linker) donkerbruine kleur om het midden en de buitenkant van mijn wenkbrauw in te vullen. 
4. Als ik dat deel afgerond heb, gebruik ik de silky gel om de wenkbrauwen goed en mooi in model te houden. De silky gel geeft net dat extra's voor de wenkbrauwen. De haartjes blijven namelijk mooi op hun plek. 
Handige stappen op de achterkant
 
Het resultaat:
 
Ik vind het mooi dat mijn wenkbrauwen natuurlijk ogen met de poeder. Het is handig dat alles in één kit zit. Want door de silky gel op het eind blijven mijn wenkbrauwen de hele dag mooi zitten. Door de highlighter voor op de wenkbrauwbot ogen de wenkbrauwen ook strakker.
 


Al met al ben ik erg tevreden over de MUA eyebrow kit. Ik gebruik deze dagelijks en hoef voorlopig niets anders. Voor de prijs hoef je het ook echt niet te laten. Lekker budgetproof!
De prijs is € 5,99 en deze eyebrow kit is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen met een MUA schap.
 
Waarmee teken jij je wenkbrauwen? Potlood of poeder? Heb jij deze MUA eyebrow kit al in je stash?
 Ben benieuwd.
 
Tot de volgende keer,
 
Veel liefs,
 
Betty
Budget

8 opmerkingen

 1. Je hebt een prachtige vorm wenkbrauwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na dit artikel baal ik nog meer dat er geen MUA bij mij in de buurt zit. Want het lijkt me een heerlijk kitje. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg mooi en natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet of ik hem zou meenemen maar nu heb ik wil ik zeker proberen! X

  BeantwoordenVerwijderen