NEW IN: Shoe Sunday

25 mei 2014

Vandaag wil ik twee paar zwarte schoenen met jullie delen.
 Ik heb van één paar al een foto gepost op Instagram. Maar ik wil de schoenen ook kort reviewen.
 

H&M BOOTIES

Ik start eerst met dit mooie paar enkellaarzen van H&M. Een paar weken geleden had ik ze al online gezien. Maar helaas waren ze iedere keer uitverkocht. Opgegeven moment hield ik de webshop dagelijks in de gaten. Toevallig weet ik dat het assortiment van h&m online elk donderdag wordt aangevuld. Twee weken geleden was het dan eindelijk zover!! Deze enkellaarzen waren er eindelijk in mijn maat, namelijk maat 36. Toen heb ik ze ook gelijk besteld. En gelukkig, want binnen een uur waren de kleine maten alweer uitverkocht.
Omdat de enkellaarzen een plateau hak hebben, vind ik ze persoonlijk erg fijn. Ik kan er stabiel op lopen en heb geen last van pijnlijke voeten. De binnenkant voelt normaal aan en ik floep er ook niet uit met mijn voet. Al met is dit een goede aankoop geweest voor € 34.95.
TIP: bestel bij h&m online als er leuke kortingscodes geldig zijn.
Voor meer informatie over specificaties van de schoen, klik dan
   

Primark Sandals

Bij Primark heb een ik paar sandalen gekocht. Ik kon deze sandalen niet laten staan en heb ze nu al een paar keer gedragen. Er zitten superleuke details op deze sandalen. Aan de zijkanten zitten bandjes die aansluitend zijn. Hierdoor heeft de voet houvast. De sandalen zitten onder mooie witte strass steentjes. Het zijn nu al favorieten van de zomer. En ze kosten maar €10.00.
De sandalen sluiten goed aan en lopen heel fijn. Het materiaal aan de voorkant moet je wel voorzichtig mee zijn. Probeer niet overal tegenaan te lopen. De schoenen hebben een heel klein hakje.
 


 
Dit waren mijn nieuwe (zwarte) schoenen. Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?
Zou je zelf ook één van de twee aanschaffen? Of allebei? Willen jullie foto's van mij met de schoenen aan?
 
Tot de volgende keer,
 
Liefs,
 
Betty
Budget

3 opmerkingen