Update Betty Budget

22 mei 2014

Vandaag een korte update, omdat ik ruim een week offline ben geweest.
Helaas had ik geen laptop tot mijn beschikking en gisteren heb ik eindelijk een nieuwe laptop gekocht. Ik  heb de ASUS model R513CL SX262H gekocht bij Media Markt in Arnhem. Het is een laptop met vrij groot beeld, 15,6 en heeft Windows 8. Ook bevat het een goede snelheid en videokaart. Meer kan ik er op dit moment niet over vertellen. Ik kan in ieder geval weer rustig artikelen schrijven.
 
De blog bestaat nu zo´n vier maanden en het gaat echt ontzettend goed. De Instagram account heb ik al iets langer en ook dat loopt naar mijn mening goed. Er zijn regelmatige winacties en veel interactie. Afgelopen week ben ik benaderd door Essie voor een samenwerking op Instagram. Hier ben ik super blij om. Essie is namelijk mijn favoriet als het om nagellak gaat. De winactie is vandaag gestart en zal tot 29 mei 2014 duren.
 
 
 
Wil je zelf ook meedoen met de winactie?
 
 Neem dan gauw een kijkje op mijn Instagram account: BettyBudgetNL
 
Tot de volgende keer,
 
Liefs,
 
Betty
Budget
 
 
 


6 opmerkingen

 1. Leuk zeg!
  Fijn dat je blog zo goed gaat. Keep up the good work! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk en wat fijn dat je blog zo leuk loopt liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat alles zo goed loopt! Je bent inderdaad erg betrokken met je lezers/volgers. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n samenwerking en winactie! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat het zo goed gaat met je blog en instagram! veel plezier met je nieuwe laptop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk meis, je doet het super! Blijf zo door gaan! :) liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen