Lipstick Monday : e.l.f. Pink Minx

30 juni 2014Lipstick Monday

e.l.f. Pink Minx

 
Vandaag een lipstick review voor jullie van het budget merk  e.l.f.
e.l.f. is een afkorting voor Eyes lips face.
Het merk e.l.f is heel betaalbaar. Jammer genoeg is het merk niet te koop bij fysieke winkels in Nederland. Wel kan het merk online besteld worden op de website van Eyes lips face.
 Toen ik op Curaçao was, heb ik een paar items gekocht van e.l.f. 
Deze lipstick is daar één van.
 
Ben je benieuwd naar de review? Kijk dan gauw mee...  
  
 De lipstick is moisturizing. Hij hydrateert en voedt de lippen. Ook voelt het lekker romig aan. Dat is een compliment bij een budget lipstick. Ik heb  deze keer voor een natuurlijke roze tint gekozen. Omdat sommige nude kleuren te licht zijn voor mij, koop ik graag nude kleuren met een roze ondertoon. Het 'your lips but better' idee.
 Nu ben ik eerlijk gezegd erg benieuwd of de kleur " pink minx" hieraan voldoet.

 
De lipstick is moisturizing/hydraterend en vaak blijven deze type lipsticks niet lang zitten. Na een kleine maaltijd moet de lipstick even bijgewerkt worden. Zelf heb ik hier totaal geen problemen mee. Want de lipstick blijft minimaal twee uur prima op de lippen zitten.
 


Op de swatch zie ik dat de kleur lichter uitvalt dan dat het oogt. De kleur is licht oudroze en heeft een hele lichte gouden shiny glans. Op de huid voelt de lipstick heel romig en zacht aan. De pigmentatie is redelijk, want ik moest twee keer swatchen om onderstaand resultaat te krijgen.

Swatch
 Op de lippen valt de kleur totaal anders dan ik had verwacht. De kleur is zoveel lichter op mijn lippen. Qua pigmentatie valt de kleur tegen op de lippen. Ik moet de lipstick drie keer aanbrengen om de kleur goed te zien. Wel moet ik toegeven dat deze lipstick ideaal is voor de droge lippen. Hij is dus wel echt moisturizing. Nog een voordeel is, dat de lipstick geen sterke geur heeft. Dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt.
 
 
Deze hydraterende lipstick van elf geef ik een 7. De lipstick smeert goed uit, maar lijnen en velletjes worden snel zichtbaar. Voor mij is dit een ideale lipstick als basis voor een lipgloss of buttergloss.  
 
Tip: Scrub je lippen goed voor gebruik van de lipstick.
 
Let op: deze kleur heb ik op Curaçao gekocht! De moisturizing/hydraterende lipsticks van elf zijn te koop in de webshop. Wil je naar de webshop, klik dan eyeslipsface.nl
 
Wat vind jij van deze lipstick en kleur? Zou jij het zelf aanschaffen ?
 
See you next Lipstick Monday,
 
Betty
Budget
 
Volg je mij al via Bloglovin? Ik zou het heel leuk vinden! Liefs xx
 
 
 
 
 8 opmerkingen

 1. Wauw mooie lipstick, ook voor naar school! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet echt eens gaan bestellen bij ELF!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! wel jammer dat de lijnen en velletjes zo zichtbaar zijn. Ikzelf heb daar altijd heel veel last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een mooie kleur!
  Leuke Blog heb je :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen