Betty Budget, half jaar!

12 juli 2014

Vandaag bestaat de blog- Betty Budget een half jaar. De tijd is ontzettend snel gegaan en ik mag van geluk spreken. Want in een half jaar tijd heb ik veel leuke dingen meegemaakt. Het was nooit mijn intentie om een blog te beginnen. Ik ben een Instagram account gestart met tips en acties. De account liep vanaf het begin goed en er was zoveel interactie.Naar aanleiding hiervan ben ik de blog gestart. Sommige volgers volgen mij nog steeds. Ik had eigenlijk nog geen idee hoeveel werk erbij kwam kijken.

Ben jij benieuwd naar mijn ervaringen van de afgelopen zes maanden? Kijk dan gauw mee..In de afgelopen maanden heb ik leuke bloggers, volgers en webshop-eigenaren ontmoet. Ik had mijn e-mailadres op Instagram geplaatst en binnen de kortste keren kreeg ik de leukste mailtjes binnen. Aan het begin was ik heel verbaasd. Want waarom zou een webshop nou met mij willen samenwerken? Ik was nog helemaal nieuw en had weinig ervaring met artikelen. Maar toch ging ik de uitdaging aan. En nu ben ik ontzettend blij dat ik het gedaan heb.

De eerste webshop was allaboutfashion.nl. Ik mocht via Instagram een ketting en armband weggeven. Dit was echt te gek!! Ik nam toen ook mijn eerste Youtube video op. Hilarisch is dat om te zien, mijn eerste video.Daarna ging ik met meer webshops samenwerkingen aan. Ik ben ze allemaal dankbaar voor de kans en fijne samenwerking. Mocht je benieuwd zijn naar de andere webshops, neem dan een kijkje bij Samenwerken.

Al heel snel kreeg ik een reisgids opgestuurd van pleasetakemeto.nl. Het was echt leuk om hierover te schrijven, want de reisgids ging over NEW YORK. Als Sex and the City fan, kon ik deze kans niet aan me voorbij laten gaan. Ooit ga ik deze reisgids zelf gebruiken.

Een mooi moment was ook toen ik hoorde dat ik als blogger het Nelly High Heels events mocht bezoeken. Ik vond dat zo leuk! Want naast een artikel schrijven, mocht ik ook een gratis paar schoenen van Nelly uitkiezen. Me ♥ Shoes. Het was in opdracht van Styletoday.nl.Vervolgens mocht ik als blogger bij de opening van Primark Nijmegen aanwezig zijn. Dit was voor mij echt super. Want ik kom uit Nijmegen en het is dan leuk om de winkel voor de officiële opening te mogen aanschouwen/shoppen. Ik heb daar hele leuke bloggers ontmoet. Het was een leuke ervaring.

 
Ondertussen had ik diverse winacties, maar helaas stond de blog ook een hele tijd op een laag pitje. Ik had het superdruk met school. Het viel niet met elkaar te combineren. Dit vond ik wel jammer en probeerde via Instagram toch de sfeer erin te houden.

Een tijdje terug werd ik benaderd door Essie Nederland. Ze hadden mij gevraagd voor een winactie op Instagram. Mijn reactie was rondspringen door het huis, haha. Toen heb ik gelijk iedereen gebeld om het nieuws vertellen. Ik was hier zo enthousiast over en zag het echt als een eer om dit te mogen doen. De winactie verliep ook goed en dat is voor mij het allerbelangrijkste.Mijn Youtube-kanaal - youtube.com/BettyBudgetNL wordt ook steeds beter bezocht. Inmiddels heb ik tien video's en meer dan vijfhonderd volgers. Super dat mensen mijn video's leuk vinden, ondanks dat de kwaliteit nog steeds niet optimaal is. Hier komt hopelijk gauw verandering in.
Als ik de afgelopen maanden met een woord moet beschrijven, dan kies ik voor dankbaar. Dankbaar voor de volgers die de blog supporten. Dankbaar voor alle leuke bloggers die ik ontmoet heb. Dankbaar aan de ondernemingen die samen willen werken met de blog. Dankbaar, omdat het meer is dan ik ooit had durven denken. Dankbaar voor volgers die items hebben opgestuurd om te reviewen. Dankbaar voor volgers die op hun blog over Betty Budget hebben geschreven. En nog een keer dankbaar voor alle vriendinnen en familieleden die Betty Budget steunen. Na zes maanden heb ik ook eindelijk het gevoel dat ik van de blog kan genieten. Op naar de volgende zes maanden.

Wat kan je de komende tijd verwachten? De weekthema's:

Maandag: Lipstick Monday
Dinsdag: Tuesday Talk
Woensdag: Youtube video
Donderdag: Low-Budget Thursday of Luxury Thursday
Vrijdag: Geen thema
Zaterdag: vrij
Zondag: Youtube video

In dit artikel staan niet alle namen van de webshops waarmee ik heb samengewerkt. Dat maakt ze niet minder dan degene die wel vermeld zijn. Ik ben heel dankbaar voor alle samenwerkingen.

Bedankt voor het lezen van dit artikel...

Tot de volgende keer,
 
Liefs,
 
Betty
 Budget
 
Volg je Betty Budget al via Bloglovin ?15 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd, dat mag gevierd worden! Wat heb je al veel bereikt in een half jaar zeg!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk meid! Gefeliciteerd met je half jarig bestaan. En wat ga je goed zeg, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje een half jaar alweer. Gefeliciteerd meis! Je doet het echt heel erg goed en ik volg je graag. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej gefeliciteerd! Wat heb je al een geweldige dingen mee gemaakt zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, super leuk meid!

  Liefs,
  Brigitte Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen heb je al bereikt in zo een korte tijd! Mag je trots op zijn
  Kusjes Farah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een half jaar, wauw ik nu ook weet precies hoe je je voelt, toch iets om trots op te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Je hebt al een hoop leuke dingen mogen doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat gaaf, en wat is dat snel gegaan zeg! Heel veel plezier gewenst met nog meer bloggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf zeg! Alweer een half jaar! Je bent super goed bezig meis en hoop dat de toekomst je nog veel meer leuks brengt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow wat heb jij veel bereikt in zo`n korte tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent echt een topper! Ik vind het zo knap hoeveel je al bereikt hebt in een half jaar!! Keep on going en ik hoop je snel weer eens te zien! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen