Lipstick Monday : Rimmel Colour rush 100 Give me a Cuddle

7 juli 2014

Lipstick Monday


Het is weer maandag en gelukkig heb ik lekker vakantie. Ik hoef vandaag niet vroeg op te staan om de trein te pakken naar Den Bosch. Het bloggen gaat natuurlijk wel door en daarom heb ik vandaag weer voor jullie een Lipstick Monday.
Vandaag een korte review van de Colour Rush Lipbalm van Rimmel London in de kleur 100 Give me a Cuddle.
Ben jij benieuwd naar mijn mening? Kijk dan gauw mee.In mijn laatste mini-haul had ik deze lipbalm gekocht met de Kruidvat extravoordeelkaart actie voor € 5,99.  Omdat de lipsticks, -glosses en balms ook deze week in de aanbieding zijn bij Kruidvat, wil ik deze lipbalm vandaag voor jullie reviewen. Ik was al enige tijd nieuwsgierig naar de lipbalm van Rimmel London. Ik vind lipbalms met een kleurtje echt heel fijn. Vaak hydrateren ze de lippen en geven ook nog eens een mooie kleur af.

Punt in potloodvorm

♥ 100 Give me a Cuddle is een lichtroze kleur.  De kleur is lekker zomers en dagelijks goed draagbaar.

 
De lipbalm heeft een potloodvorm. Aan de onderkant kan gedraaid worden om het product verder eruit te halen. De stick is vrij puntig. Ik gebruik de zijkanten van het punt om de lipbalm aan te brengen. De stick voelt zacht aan op de lippen en het product word goed verdeeld. Hij is heel makkelijk smeerbaar.
 
 
De pigmentatie van de lipbalm is echt heel goed. De kleur is lichtroze met een koraal tint. Het zit er net middenin. Door de kleur van de verpakking en het punt van de lipbalm, had ik een fellere kleur verwacht.
 
 
Op de lippen vind ik de lipbalm echt prachtig. Ik ben wederom verliefd. Op de foto is de glans en kleur goed zichtbaar. Van mezelf heb ik vrij gepigmenteerde lippen en soms vallen lichte kleur dan totaal weg. Bij deze lipblam vind ik dat de kleur van mijn lippen juist mooier worden gemaakt.
Het "my lips but better " idee.

De lipbalm plakt niet. Hij blijft lang zitten en voelt heel zacht op de lippen. De geur van de lipbalm is fijn en zacht. Er hangt een lichte mint geur aan, maar deze is niet te sterk aanwezig. De lipbalm hydrateert de lippen en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk. Ik heb last van droge lippen, vandaar. Overigens bleef de lipbalm na een kleine maaltijd goed zitten. Na een grote maaltijd moet de balm wel even bijgewerkt worden. Op de verpakking staat vermeld dat de lipbalm longlasting is en voor een niet-matte lipproduct blijft die inderdaad lang zitten. Ik heb de lipbalm zeker vier uur op de lippen gehad zonder te hoeven bijwerken.

Al met al ben ik heel tevreden over de Colour Rush lipbalm. Deze kleur, ♥ 100 Give me a Cuddle is ook echt een aanrader. Vooral als je een rustige lipkleur wilt. Dit product is absoluut één van mijn nieuwe favorieten. Ik kan eigenlijk geen nadelen opnoemen. Het is een topproduct en mega aanrader.

TIP: vanaf 8 juli t/m 20 juli zijn de lipproducten van Rimmel, 2 voor € 12 bij Kruidvat.

Wat vind jij van de Colour Rush lipbalm?
 
Tot de volgende keer,
 
Liefs,
 
Betty
Budget
 
Volg je mij al op Bloglovin?
 

10 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook, maar dan in een andere kleur, echt een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur! Zelf heb ik deze in een koraal kleurtje, ik vind ze erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sandra Valkenburg8 juli 2014 om 00:15

  Nice....daar ga ik van de week even naar kijken als ik bij het kruidvat kom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt een geweldig product, deze kleur staat je goed meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow hij staat je prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Op mijn lippen is hij wel erg fel trouwens! Maar ik ben dan ook lijkwit, dat zal ook een rol spelen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kleurtje! Staat je heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen