Nail Post: Rimmel London Rita Ora 403 Oragasm

6 juli 2014

 


Laatst postte ik een artikel met een mini-haul. Deze nagellak was één van de aankopen.
En ik ben hier zo enthousiast over, dat ik besloten heb om een review te schrijven.

De kleur is ideaal voor deze periode van het jaar. Het is zomer en nagels lakken hoort daar nou eenmaal bij.
Ook is het WK natuurlijk bezig en elk oranje liefhebber zal dol zijn op deze nagellak. Het is naar mijn mening de perfecte ORANGE.
Ben jij benieuwd geworden naar 403 Oragasm?
Kijk dan gauw mee.


403 Oragasm
Een paar maanden terug werden de nagellakjes van Rita Ora gelanceerd in Nederland. De flesjes vielen toen gelijk op door de stickers van Rita Ora met handtekening en een diva kroontje. Ik vind Rita Ora een zangeres met charisma en stijl. Deze kenmerken komen in haar collectie duidelijk naar voren.
 
Sticker

De naam ☆ Oragasm.. Deze naam is pittig, uitdagend en vlot. Precies Rita Ora! Daarnaast past de naam ook goed bij de kleur. De vrouw met pit durft dit lakje te dragen en kan het ook nog eens rocken als een accessoire bij haar modieuze outfit!


Love the name

De nagellak heeft een inhoud van 8ML. Op de verpakking staat vermeld dat één laag voldoende is voor een goede dekking én dat de nagellak ook nog eens binnen 60 seconde droog is. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn !

Het was de hoogste tijd om de beloften van deze nagellak te testen.

De kwast ziet er al veelbelovend uit. Het is een redelijk platte kwast die niet volledig recht verloopt. Een hele fijne kwast naar mijn mening.


De substantie van de nagellak is zo perfect dat er niet teveel product op de kwast komt. Met een fijne kwast en zo'n substantie is het bijzonder fijn om te lakken.

 
Ik bracht de eerste laag nagellak aan en ik was positief verrast door de kwast en nagellak. De dekking was bij de eerste laag verassend goed. WAUW! Na één tot twee minuten was de nagellak zo goed als droog. Het was totaal niet kleverig of nat.

Het resultaat na de eerste laag
Het resultaat na de eerste laag vind ik goed. De dekking is prima. Om de kleur iets intenser te maken heb ik een tweede laag aangebracht. Dat vind ik persoonlijk net iets mooier.

 
Het resultaat na twee lagen
Na het aanbrengen van de tweede laag was ik gelijk verkocht. Want ik vind het resultaat echt prachtig. Op deze foto heb ik geen topcoat aangebracht. Een topcoat is bij deze nagellak overbodig. De nagellak bevat zelf zo'n mooie glans. Een goede topcoat kan er overigens wel voor zorgen dat de nagellak iets langer blijft zitten.

 
 
Al met al ben ik heel tevreden over 403 Oragasm. Het is zeker een aanwinst voor elk beauty/nailpolish liefhebber. Ik ben er heel blij mee en ben ervan overtuigd dat ik deze kleur vaak ga dragen deze zomer. Hij is ook ideaal voor op de teennagels. De perfecte kleur voor de zonnige dagen.
 
De beloften van Rimmel London worden absoluut waargemaakt. Deze nagellak heeft een goede dekking bij de eerste laag en hij droogt echt binnen 60 seconde op. I'm a happy cust

De Rita Ora lijn is te koop bij o.a. Trekpleister, Etos, Kruidvat en DA voor € 3.99.
TIP: Vandaag is de Rita Ora lijn nog in de aanbieding voor € 1,99 bij Kruidvat.
Let op, bij Kruidvat kan je nu ook online bestellen!!
 
 

 Wat vind jij van ☆  403 Oragasm  ?
 
Tot de volgende keer,
 
Liefs,
 
Betty
Budget
 
Volg je mij al op Bloglovin ?
 
 
 
 


 

7 opmerkingen

 1. Mooi lakje, ik draag echt ontzettend veel oranje de laatste weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kleurtje, perfect voor onze toppers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur, ik vind oranje ook erg mooi in de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kleur oranje! Eens iets anders dan 'gewoon' oranje. Ik vind 'm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen