REVIEW: BABY SKIN (MAYBELLINE NEW YORK)

11 juli 2014

Vandaag een review van een primer die niet in Nederland te koop is.
Op vakantie in Curaçao heb ik de Baby Skin van Maybelline New York gevonden.
Ik zag zo vaak foto's voorbij komen van deze primer en alleen de verpakking maakte me al nieuwsgierig. Wereldwijd zijn ze heel enthousiast over dit product. En vandaag ga ik het voor jullie reviewen. Ben je hier benieuwd naar? Kijk dan gauw mee.
 
 
Primers zijn onmisbaar in mijn daily routine. Na het gebruik van een primer, merk ik gelijk verschil bij het aanbrengen van make-up. Een BB/CC cream of foundation verdeelt veel makkelijker na het gebruik van primer. Ook vind ik dat het product beter intrekt in de huid. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de make-up langer blijft zitten.


 
 
Deze primer van Maybelline belooft een huid zo glad als de baby huid.
 Op de voorkant van de verpakking staat dat de primer een "Instant Pore Eraser". Hiermee wilt Maybelline aangeven dat de zichtbaarheid van de poriën verdwijnen zodra het product aangebracht is.
Ik heb de primer ongeveer een maand getest.
Op de achterkant van de verpakking staat een applicatie tip: zachtjes insmeren op plekken waar de poriën het meest zichtbaar zijn.

De afgelopen maand heb ik de primer gebruikt op plekken in mijn gezicht waar mijn poriën het meest zichtbaar zijn. De t-zone, kin en bovenkant van me wangen.


 
Het product is een soort van gel. De substantie is vrij dun en glibberig. Het voelt heel zacht aan op de huid. Zodra het product op de huid wordt gesmeerd is het effect zichtbaar. Het product "bedekt" de poriën, want het trekt niet in de huid. Het maakt de huid heel zacht en glad. Daarna kan ik heel makkelijk foundation of BB/CC cream aanbrengen. Het verdeelt heel makkelijk. Persoonlijk vind ik dit superfijn. Want voor mij is het belangrijk dat mijn foundation overloopt in de huid en niet onnatuurlijk oogt.

Al met al is deze primer qua kwaliteit- en prijsverhouding prima. Het kost in Amerika $ 8 en dat vind ik heel betaalbaar voor het resultaat. Het product gaat ook lang mee, want per keer is er heel weinig product nodig om het juiste effect te realiseren. Ik vind dit een top product als basis voor de make-up. Zelf zou ik de primer niet zonder make-up gebruiken.
Voordelen:
♥  budget
♥  maakt de huid glad en zacht
♥  zuinig in gebruik
♥  goede basis voor make-up
 
Nadelen:
X- Niet te koop in Nederland
X- Niet geschikt voor een vette huid
X- geen matterend effect
 
Tot de volgende keer,
 
Liefs,
 
Betty
Budget
 
Volg je me al via Bloglovin?11 opmerkingen

 1. Klinkt goed! Ben echt heel erg benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ben ik ook zo benieuwd naar! Heb er veel goeds over gelezen. Jammer dat hij hier nog niet verkrijgbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn product! Wat een schattige tube ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een gek product! Lijkt me wel fijn :) Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Jammer dat ie hier niet te krijgen is..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heb hier onlangs nog over staan twijfelen, top dat hij zo goed werkt als basis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke review betty berry wou hem kopen maar heeft vette huid dus maar goed dat wij jouw review gelezen hebben.

  toedels berry en niina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne review. Ik vind het echt een fijne primer. Hij is trouwens gewoon bij kruidvat te koop ik zag m vandaag nog liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu is het te koop bij Kruidvat. Dit artikel is al 1,5 jaar oud, liefs

   Verwijderen