REVIEW: e.l.f complete coverage concealer

30 juli 2014

 
 
Een goede concealer, daar kan ik niet zonder. Een betaalbare goede concealer is helemaal mooi meegenomen. Toen ik deze concealer zag in de webshop van e.l.f moest ik het hebben. Momenteel gebruik ik een M.A.C studio finish concealer en hier hangt een behoorlijk prijskaartje aan.
 Ik ben al enige tijd op zoek naar een budget vervanger.
Zou deze aan mijn wensen kunnen voldoen?
 

Kijk gauw mee naar het geschreven artikel.
 
*Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Het concealer " palette" is te koop in drie verschillen kleuren, Light en Medium en Dark.  Voor mijn getinte huid, heb ik gekozen voor de Medium kleur. Bij een lichte huid is de kleur Light aanbevolen en dark is voor de donkere huid.
Het palette bevat vier naturel tinten, die voor alle seizoenen geschikt zijn. Dit staat ook vermeld op de verpakking. De concealers zitten in een compact plat rechthoekig doosje. Heel makkelijk voor op reis dus.
 

Het doosje is compact en dat is niet het enige voordeel. Bovenin aan de binnenkant zit namelijk een spiegel. Ook zit er een klein kwastje bij waarmee je de concealers kan aanbrengen. Hierdoor is het plaatje aardig compleet, toch?


We gaan even inzoomen op de concealers en zien vier verschillende natuur tinten. Jammer genoeg hebben de kleuren geen namen. Dat had ik nou net iets leuker gevonden.

De kleuren omschreven:

♥ Kleur 1: licht
♥ Kleur 2: donkerbeige
♥ Kleur 3: beige
♥ Kleur 4: lichtbruin
 
Het eerste wat opvalt bij gebruik, is dat de concealers heel creamy zijn. De textuur is heel zacht en daardoor heel makkelijk smeerbaar op de huid. De dekking is redelijk goed, maar moet vooral onder de ogen goed opgebouwd worden. In mijn video laat ik dit goed zien.

 
Het kwastje wat erbij zit is heel handig als je de concealer wilt gebruiken om de wenkbrauwen te highlighten. De haartjes zijn heel fijn en voelen ook zacht aan.

 
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een concealer goed dekkend is en lang (genoeg) blijft zitten. Ook wil ik dat het goed blend om een natuurlijke finish te realiseren. 
Na het testen van de concealers was ik aangenaam verrast. De dekking was na het opbouwen optimaal en daarnaast bleef de concealer goed zitten. Wel moet ik toegeven dat de concealers redelijk shiny zijn. Tip: matter het af met een compact powder.
Handig aan dit palette is dat het ook gebruikt kan worden om de wenkbrauwen te highlighten. Hiervoor heb ik de beige kleur in het palette gekozen.
 
Het resultaat op mijn gezicht met een make-up look. Et voilà, wat is de dekking toch geweldig.
 
Resultaat zonder flits
 
Resultaat met flits
 
 
Nu over op mijn conclusie over dit palette. Mijn donkere kringen zijn weg. De huid rondom mijn wenkbrauwen zijn mooi geëgaliseerd. Na het aanbrengen van de concealer zonder make-up op, heb ik een BB cream gebruikt en een natuurlijke look gemaakt. Mijn gezicht oogt fris en het allerbelangrijkste, geen donkere kringen! Ik ben heel tevreden over het palette. Het is een multifunctioneel palette, betaalbaar en best zuinig in gebruik. Heel fijn dat het palette kleuren bevat voor zowel het voorjaar als het najaar.
Het palette is geen vervanger voor mijn M.A.C concealer, maar voor een budget palette komt de dekking aardig in de buurt. Mijn compliment aan eyeslipsface voor dit geweldige product.
Ik ben verliefd. Een nieuw product dat ik kan toevoegen aan mijn daily routine.
 
De complete coverage concealer van e.l.f kost € 4,00 en is te koop in de webshop van e.l.f.
 
Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de webshop
Bij een bestelling vanaf € 30, betaal je €2 verzendkosten met de code: MYTHISCH (t/m 31 juli)
 
 
Om de werking van de concealer goed weer te geven heb ik ook een "eerste indruk" video gemaakt.
 
 
Q: wat vind jij van de complete coverage concealer?
 
Volg je Betty Budget al op BLOGLOVIN?
 
 
 
 

8 opmerkingen

 1. Leuk! Jammer inderdaad van het ontbreken van Namen ;) vraagje Hoe is de concealer onder de ogen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat laat ik zien in de video. Staat ook in het Artikel vermeld

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw het product ziet er echt heel goed uit. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te lezen dat hij goed is. Ik heb hem besteld voor een vriendin van me. Hij is trouwens in drie kleuren verkrijgbaar! Light - Medium -Dark!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijne concealer! Handig ook dat kwastje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit zal even kijken op de site

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er goed uit! x ik vind het heel natuurlijk bij je staan x

  BeantwoordenVerwijderen